Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Πειραιάς: Αυτοπυρπολήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της



Στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας καταλήγουν από την έρευνά τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά για την 50χρονη γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό της, στη συμβολή των οδών Εμμανουηλίδη και Σουλτάνη στον Πειραιά.
AdTech Ad

Στη γειτονιά επικράτησε αναστάτωση και σύντομα έφτασε οχήματα της Πυροσβεστικής, άντρες της οποίας προσπάθησαν να σβήσουν την φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα που είχε απανθρακωθεί.
Την έρευνα για το περιστατικό ανέλαβε η Ασφάλεια Πειραιά, αφού στο αυτοκίνητο ξέσπασε φωτιά εν στάσει και δεν είχε χτυπήσει πουθενά… Ίχνη εγκληματικής ενέργειας εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίστηκαν, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και γίνεται ενδελεχής έρευνα.
Μέχρι στιγμής πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασφάλεια Πειραιά καταλήγει στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας, καθώς διαπιστώθηκε πως η γυναίκα, λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στο αυτοκίνητό της, είχε αγοράσει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό, ενώ διαπιστώθηκε επίσης, πως πριν έναν μήνα είχε αποπειραθεί και πάλι να αυτοκτονήσει με κατάποση χαπιών, όμως την πρόλαβαν στο νοσοκομείο.
Η γυναίκα που κατοικούσε σε κοντινή απόσταση, από εκεί που βρέθηκε και συγκεκριμένα στα Καμίνια, βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της εδώ και χρόνια και ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, 17 και 24 ετών αντίστοιχα. Φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πρόσφατα να είχε παρατήσει και την δουλειά της.
Η Αστυνομία καταλήγει λοιπόν, πως πιθανότατα η 50χρονη γυναίκα επέλεξε να βάλει τέλος η ίδια στη ζωή της με αυτόν τον φρικτό τρόπο, δηλαδή να έριξε πάνω της το εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια να αυτοπυρπολήθηκε. Η νεκροψία-νεκροτομή βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά και αναμένονται και από εκεί τα αποτελέσματα για περαιτέρω αξιολόγηση των έως τώρα στοιχείων από την Ασφάλεια.
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/peiraias-aytopyrpolhthhke-h-gynaika-poy-vrethhke-apanthrakwmenh-mesa-sto-aytokinhto-ths.4334875.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου