Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

(Οι σκιτζήδες Συριζαίοι του βαθέως ρωσογερμανικού Μπομπολιστάν καίνε και το δικό τους χαρτί Ομπάμα για πρόσκαιρα μικροκομματικοεπικοινωνιακά οφέλη)! Τζο Μπάιντεν: Ο πρόεδρος Ομπάμα θα εγείρει το θέμα του ελληνικού χρέους

Τζο Μπάιντεν: Ο πρόεδρος Ομπάμα θα εγείρει το θέμα του ελληνικού χρέους



Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος κατά τη διάρκεια του ετήσιου δείπνου του OXI Foundation που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον για την επέτειο του ΟΧΙ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Τζο Μπάιντεν αναφέρθηκε με θερμά λόγια για την Ελληνοαμερικανική Κοινότητα λέγοντας χαρακτηριστικά «Δεν βρήκα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις άλλη ομάδα ανθρώπων περισσότερο πιστούς και θαρραλέους από τους Έλληνες». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ηρωισμό των Ελλήνων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου και του πρώην γερουσιαστή Πολ Σαρμπάνη.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων αν κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα ο πρόεδρος Ομπάμα θα εγείρει ζήτημα για την ελάφρυνσης του χρέους, ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν ανέφερε πως χαρακτηριστικά «Σας υπόσχομαι ότι θα εγείρει κάθε σχετικό θέμα».
Ξέσπασε σε λυγμούς ο Αμερικανός αντιπρόεδρος
Η πιο συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο Τζο Μπάιντεν ξέσπασε σε λυγμούς με αφορμή τη βράβευση του γιου του, Μπο Μπάιντεν, ο οποίος πέθανε πριν ενάμιση χρόνο από καρκίνο. Ο Μπο Μπάιντεν ήταν  Γενικός Εισαγγελέας του Ντέλαγουερ και πολλοί στην Ουάσιγκτον θεωρούσαν ότι μπροστά του ανοιγόταν μια λαμπρή καριέρα και στην πολιτική.
«Έκανε κάθε του στιγμή να έχει αξία. Ποτέ του δεν τα έβαλε κάτω και μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν γεμάτος ελπίδα», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος για το γιό του.
biden


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/740619/tzo-mpainten-o-proedros-ompama-tha-egeirei-to-thema-toy-ellinikoy-xreoys#ixzz4OOfr0BhD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου