Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

(Αστυνομικός... Τοσκικός πολιτισμός)! Κλούβα της ΕΛΑΣ πάρκαρε σε χώρο στάθμευσης ΑμΕΑ




Κλούβα της Ελληνικής Αστυνομίας πάρκαρε σε θέση στάθμευσης για ΑμΕΑ, όπως καταγράφεται σε σχετική φωτογραφία του seleo.gr.
AdTech Ad

Το καρέ το έστειλε αναγνώστης στο site που καλύπτει ειδήσεις και επικαιρότητα της Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε ο ίδιος, υποβλήθηκε και σε έλεγχο στοιχείων επειδή έκανε παρατήρηση στα όργανα της τάξης για την παράβαση τους, η οποία έμεινε και ατιμώρητη.
Η σχετική φωτογραφία:

Πριν λίγες ημέρες, η ομάδα Active Thessaloniki που αναδεικνύει παρόμοια περιστατικά, είχε φέρει στη δημοσιότητα άλλο ένα συμβάν κατά το οποίο περιπολικό πάρκαρε σε σημείο που απαγορεύεται καθώς προορίζεται για στάθμευση ΑμΕΑ, και το οποίο είχε αποκλειστεί μάλιστα με κώνους της τροχαίας.

Φυσικά και δεν μιλάμε για παρκαρίσματα "εκτάκτων αναγκών", τα οποία θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν, αλλά για περιστατικά καθημερινής "ρουτίνας".
Και ακόμα ένα "μερακλήδικο" παρκάρισμα αστυνομικού οχήματος, στην υπηρεσία του πολίτη. Φωτογραφία που δημοσιεύεται από ακόμη ένα μέλος του Active Thessaloniki που ομολογουμένως σαν ομάδα, κάνει καταπληκτική δουλειά:




 http://news247.gr/eidiseis/koinonia/klouva-ths-elas-parkare-se-xwro-stathmeyshs-amea.4344990.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου