Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

(Χωρίς σχόλια)! Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ...ΚΟΜΜΑ!



Έχει δίκαιο ο άνθρωπος. Τι ακριβώς συμβαίνει, σκέπτεται. Στην Ελλάδα κάνουν πλάκα ή πρόκειται για μία χώρα μπουρδέλο. Εύλογα αναρωτιέται ο ομογενής επιχειρηματίας, που ήρθε στην πατρίδα με τα πακέτα στα χέρια. Και θέλει πραγματικά να ανοιχτεί ακόμα περισσότερο επιχειρηματικά.

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για τη χορήγηση της άδειας σε 4 νέα κανάλια, σύμφωνα με το νόμο και, αφού δόθηκαν οι άδειες, συνεδριάζει το Συμβούλιο της Επικρατείας και ξανασυνεδριάζει για την συνταγματικότητα του νόμου. Λοιπόν; Ένα από τα δύο, ή κάνει πλάκα η κυβέρνηση ή η Ελλάδα παραμένει καφενείο.
Και μήπως ο Παππάς, άσε τι λέει, να θέλει να βγει αντισυνταγματικός ο νόμος του, να ακυρωθούν οι 4 άδειες, επειδή δεν μπορεί να «σηκώσει» τις συνέπειες από το κλείσιμο των καναλιών που δεν πήραν άδεια.
Τόσο πολύ έχει απηυδήσει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ που δεν το ’χει σε τίποτα να φτιάξει κόμμα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Αν ο ΠΑΟΚ είχε πάρει πρωτάθλημα μ’ αυτόν ιδιοκτήτη, δεν γλυτώναμε από τον Ιβάν Σαββίδη. Ποιός Βασίλης Λεβέντης και Σταύρος Θεοδωράκης, και οι δύο είναι ελάχιστοι μπροστά στον Πόντιο.
«Φοβάμαι μην κάνω το λάθος να ασχοληθώ με την ...πολιτική!» Το είπε σε δημοσιογράφους προχθές ο Ιβάν σε εκδήλωση στο Κρεμλίνο. «Δεν θέλω να κάνω αυτό το...λάθος, να μπλέξω με την πολιτική». Το σωστό είναι να πει να μη...ξαναμπλέξω. Θυμίζω ότι υπήρξε βουλευτής στην Ρωσία.
Για όσους τον ξέρουν από πολύ κοντά ο Ιβάν Σαββίδης είναι περισσότερο πολιτικός παρά επιχειρηματίας. ’Εγινε επιχειρηματίας αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να σκέπτεται πολιτικά.Κι ακριβώς το «μικρόβιο» της πολιτικής κι’ όχι το ποδόσφαιρο τον έφερε στον ΠΑΟΚ.
Όπως, επίσης, το μικρόβιο της πολιτικής τον οδηγεί να εμπλακεί στα μήντια. Στην τηλεόραση. Ο άνθρωπος έχει σχέδια, μόνον που δεν τα...εξομολογείται. Στην ίδια εκδήλωση στην Μόσχα, για την ελληνορώσικη φιλία, είπε χαρακτηριστικά:
«Λένε...διάφορα επειδή πήρα κανάλι. Σκεφθείτε να ασχοληθώ με την πολιτική...»
Πάντως, ακόμα δεν έχει καταλήξει ο Ιβάν, ο πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας των Ποντίων, ποιό θα είναι το όνομα του κόμματός του.
http://www.apodytiriakias.gr/media/2016/10/25/o-ivan-savvidis-apeilei-na-ftiaxei-komma.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου