Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Με μια ματιά..



@Κληρώνει σήμερα για ΕΣΡ...σίγουρο τζακ ποτ...αλλά αν τους κάτσει; Τρέμετε καναλάνθρωποι και διαπλεκόμενοι όλων των χρωμάτων....Πάντως κατόπιν ωρίμου σκέψεως πρέπει να παραδεχτώ ότι το ΣτΕ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό, μια υπέροχη παρέα αδέκαστων και δίκαιων κριτών, που στο όνομα του Ελληνικού λαού πράττουν τα δέοντα ...βοήθεια μας!
@Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα; Ο Χούφτελ με τους χουφτελανθρώπους συνεδριάζουν στο Ναύπλιο, δεν θέλετε να ξέρετε τι επιδιώκει το απίθανο χουφτελότσουρμο, μη μας πέσουν και πολλά....πάντως για καλό δεν είναι !


@Διαζύγιο Κοντομηνά-Λάκη...μεγάλη είδηση, πάνε οι θαλασσότσαρκες με τα κότερα, πάνε τα αστακουδάκια παρέα με την ελίτ τούτου του τόπου του μικρού, πάνε τα ώπα τους ως το πρωί.....συγχύστηκα!!!!
@Αποδυναμώθηκαν λέει Μαρινάκης-Σαββίδης...τους καναλάρχες μην τους κλαιιις, να'τοι πετιούνται από ξ'αρχής και όλοι μαζί για τη αλήθεια ρε γαμώτο, αντρειεύουν και θεριεύουν....όλοι οι υπόλοιποι το διάλειμμα τέλος, τα κεφάλια στο ντορβά...δουλέψτε γιατί χάνονται οι ολίγοι και ισχυροί!
@Να απαντήσει ο Παππάς στη ΝουΔούλα εδώ και τώρα.... ποιος είναι ο κύριος Αρτεμίου οέοο;Μίλα..μεγκαμπάιτ έχεις και θριτζι και φορτζι και όλα τα εις τζι. και ο Παππάς απάντησε..ποιος-ποιος-ποιος μωρό μου ποιος...δικό σας!!
@Δεν προβλέπετε τέταρτο μνημόσυνο δήλωσε ο Δραγασάκης και μια ανατριχίλα διαπέρασε το ταλαιπωρημένο μου κορμί. Δεν προβλέπετε αλλά θα κάνουμε την ανάγκη φιλοτιμία....εξ άλλου τα μνημόσυνα μέχρι στιγμής στην καμπούρα μας εφαρμόζονται...η δική τους είναι ασφαλισμένη εις τη αλλοδαπήν!
@Plan B από τους Γερμανούς φίλους μας, μας θέλουν κουρεμένους και στη δραχμή για να σωθούν οι άλλοι, δεν ξέρω αν λειτουργούν ακόμα οι φούρνοι αλλά όλο και κάποιο μικρό φουρνάκι θα υπάρχει....Και εγώ θέλω τη δραχμούλα αλλά να το αποφασίσω μόνος μου, θα γλιτώσω το φουρνάκι κατάλαβες;Το κούρεμα το απαιτώ δεν  επαιτώ, αλλά ποιος ακούει το μέσο Έλληνα, όταν αφουγκράζεται με περίσσια προσοχή τον ψίθυρο  της Ευρώπης τους!
@Ζεστό χρήμα λέει σκέφτεται να ρίξει ο Μπόμπολας στο Μέγκα εξ ου και οι επαφές με επιχειρηματίες,,,,,είπα κι εγώ θα ξεπαρκάρει το δικό του παραδάκι είναι δυνατόν; Αλλού το ψάχνει...για να μαθαίνετε εσείς οι σπάταλοι πως αυγατένει ο παράς!
@Συνεχίζεται η δίκη των μελών της χρυσής αυγής, των δολοφόνων του Φύσσα και σας θυμίζω πως το απόκομμα δια του αρχηγού έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας....για να δούμε τούς αδέκαστους!!Αν πω ότι περιμένω καταδίκη παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη; 
@Στο δρόμο πάλι οι αγρότες και έτοιμοι για εντατικοποίηση του αγώνα...τυχεροί είναι, δεν έχουμε Μεγκάλο δελτίο να τους κράξει..Τρέμη που πάς...άσε θα πάω για καράβια..τα τρακτέρ δεν είναι μαστ, ιν,χοτ... ενώ το καράβι ε;
@Κουβέντα για την εφορία και τα έργα της, για τα σπίτια χωρίς φως, για τις αυτοκτονίες, για τα παιδιά που ακόμα λιποθυμούν από πείνα, για τη CETA που μας παραδίδει στα νύχια πολυεθνικών, το ξεσπίτωμα των Ελλήνων....μη βγούμε από το λήθαργο δεν κάνει....κινδυνεύει κοτζάμ Ευρώπη και πρέπει να την σώσουμε.Το κάναμε στον δεύτερο παγκόσμιο, πήραμε τα εύσημα"Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες" και μετά μας ρίξαν στην αρένα με τα λιοντάρια,και ναι φταίνε οι φίλοι μας για τον Εμφύλιο, φταίνε για τη χούντα, φταίνε για τον οικονομικό αφανισμό μας.
@Περιμένοντας τον Ομπάμα μην ξεχάσετε να οργανωθείτε....Ποιος έχει την βενζίνη
ποιος έχει την ευθύνη,ποιος έχει τα πλακάτ,ποιος θα βαράει τα ματ,ποιος έχει δικηγόρο,ποιος έχει μαρκαδόρο,ποιος έχει το κουτί με τα μαλόξ...
@Κλείνοντας θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα, βαρύ σαν αμαρτία,δύσκολο, αμείλικτο και επώδυνο:Πότε θα κάνει ξαστεριά;...να πάρω το τουφέκι μου, να κατέβω στο Σύνταγμα(όχι του ΣτΕ, το δικό μας) και γαία πυρί μειχθήτω;


http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2016/10/blog-post_31.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου