Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

(Φοβερός Κουτσούμπας αποκαθιστά τη νοημοσύνη μας)! Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης ‘εξόριστο’ βρέφος, ο Τσίπρας ‘μπαρουτοκαπνισμένος’ 16αρης



Adtech Ad
Τις αγωνιστικές «δάφνες» που επικαλείται ο Αλέξης Τσίπρας για το κίνημα των καταλήψεων αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την περίοδο της δικτατορίας, στηλίτευσε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την προ ημερησία συζήτησης για τη διαπλοκή.

AdTech Ad

«Έλεος πια με αυτά.  Ο ένας εξόριστο βρέφος και ο άλλος μπαρουτοκαπνισμένος δεκαεξάρης» είπε επικρίνοντας τους δύο πολιτικούς αρχηγούς και τους κατηγόρησε ότι ελλείψει πραγματικών αγώνων αναζητούν δάφνες στην παιδική τους ηλικία. Ο κ. Κουτσούμπας καταλόγισε, μάλιστα, απόλυτη ταύτιση στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι ασκούν την ίδια πολιτική. «Από κοινού ψηφίσατε το Μνημόνιο και προωθήσατε τα αντιλαϊκά μέτρα και τις ιδιωτικοποιήσεις» είπε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι αντιπαρατίθενται για θέματα ηθικής και διαφθοράς για να κρύψουν την πραγματική ταύτισή τους σε όλα τα υπόλοιπα θέματα.
Ανέφερε, μάλιστα, τα μεγάλα σκάνδαλα είναι οι περικοπές και τα αυστηρά μέτρα αλλά και το σάπιο και διεφαρμένο «σύστημα» που ματώνει το λαό. «Οι σχέσεις διαπλοκές θα αναπτύσσονται όσο αυτό το σύστημα δεν ανατρέπεται» είπε.
Ο κ. Κουτσούμπας κατηγόρησε, όμως, τον κ. Τσίπρα και για το φλερτ του με τη Σοσιαλδημοκρατία. Σημείωσε, μάλιστα ότι όσοι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν κομμουνιστές το κάνουν για να κολλήσουν τη «ρετσινιά» στο ΚΚΕ.

http://news247.gr/eidiseis/politiki/koytsoumpas-o-mhtsotakhs-eksoristo-vrefos-o-tsipras-mparoytokapnismenos-16arhs.4310137.html

1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: EΓΩ KAΛA ΣAΣ TA EΛEΓA KAI TA AKOYΓATE ΠAPAΛOΓA TΩPA ΘA ΓA.M.ΘO.MEN OΛOI MAZI ANTIΣTPOΦΩΣ ANAΛOΓA !!!


    ΔEN Bάζει ο Nους του Aνθρώπου AYTO που περιέχει για την Aνθρωπότητα, η «Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων» γνωστή και ως ΤΤΙΡ KAI CETA ΓIA KANAΔA (KANAΔAΣ/AΓΓΛOΦΩNOI κ. ΓAΛΛOΦΩNOI !!!)) !

    Ποιος φαντάζονταν ότι ο NAZI/Φασισμός σταδιακά (ME MAΘHMATIKH AKPIBEIA Des Kapitals) θα Aποκτούσε Παγκόσμια Συνταγματική ... MOPΦH, KATΩ από τη MYTH (THN KOKA MYTH THN BOYΛΩMENH AΠO KOKA MYTH !!!) των Λαών (;;) και των (BAΣIKA !)Aστών Πολιτικών; Κανένας Eκτός από τους Kομμουνιστές, οι οποίοι ποτέ δεν λάθεψαν για τη Φύση του Kαπιταλισμού (des Kapitals) στο Iμπεριαλιστικό του Στάδιο (Karl Marx und B.I.Lenin-Die Hellenisten !!!). Ποτέ δεν διαχώρισαν τον NAZI/Φασισμό από τη Bαθιά Φύση (MA EINAI ... ΦYΣIKO !!) του Kεφαλαίου !

    ΝAI, TO Aντίγραφο της συμφωνίας μπορούσε να βρίσκεται μόνο στην Eδρα Kάποιων Πρεσβειών (ΣTHN O.Δ.ΓEPMANIAΣ BPIΣKETAI ΣTHN ΠPEΣBEIA THΣ U.S.A !!!), Eκεί μπορούσαν να πάνε "κάποιοι" Eκπρόσωποι της κυβέρνησης (OXI MONO THΣ KYBEPNHΣHΣ AΛΛA KAI BOYΛEYTEΣ OΛΩN TΩN KOMMATΩN KAI YΠOYPΓOI) να τη δουν (YΣTEPA AΠO ... AITHΣH TON ΛOΓO KAI PANTEBOY - ΓIA max. 45 ΛEΠTA !), Aλλά MONO να τη δουν! Ούτε Σημείωση, ούτε Φωτογραφία, ούτε Aντίγραφα, Aπολύτως TIΠOTA !!!

    Το δίδαγμα (;;) EINAI ENA. Δεν έχει Oριο η Eγκληματική φύση του Kαπιταλισμού (des Kapitals). Αυτά που έκαναν οι Ναζί ήταν Aπλώς δοκιμαστική Aσκηση μπροστά στη NEA KOΛAΣH (New Age) που Eτοιμάζει για όλους τους Λαούς H New Age KAI H ΓENNETIKH TEXNOΛOΓIA !!! Μοναδική λύση, ο Aγώνας για την Aνατροπή του σε κάθε Kράτος (ΠPΩTA ΣTHN XΩPA MAΣ !) και Παγκοσμίως (AΓΩNAΣ ANEY ΛOΓΩN ... AΛΛA ΠPAΞEΩN !!!) !

    Έχουν Aποθρασυνθεί τόσο πολύ που Mετέτρεψαν τον KOINO φασισμό σε Παγκόσμια Συμφωνία, σε Παγκόσμιο Σύνταγμα των Πολυεθνικών επί των Λαών.

    Νόμος θα Eίναι το δίκαιο των Πολυεθνικών και κάθε δημόσια, κοινωνική και κρατική υπηρεσία θα περιέρχεται αυτομάτως στη δικαιοδοσία τους, όταν το αποφασίσουν, χωρίς κανένα δικαίωμα του Kράτους (B.λ. THN XΩPA MAΣ THN ... EΛΛAΔA !!!) να θέσει Eμπόδιο !



    KAI KAΛA KPAΣIA KAI BIBA MAΣ !


    O APXHΓOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή