Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

(Το - με μεγάλη χρονική καθυστέρηση - "ρε γαμώτο" των Λαφαζανιστών = εικονικός θυμός για συσκότιση του καιροσκοπισμού τους! Ρε καλόπαιδα τώρα πήρατε χαμπάρι τον Μπαρουφάκη; Μέχρι πρότινος δεν τον καλούσατε σε κοινό μέτωπο; Πότε η κυβερνητική και η αντιπολιτευτική σας αυτοκριτική; Ο κόσμος της αριστεράς δεν είναι χαπατικά μαλάκια)! Ο Βαρουφάκης και η άνευ ορίων θρασύτητα

Βαρουφάκης
Δώσε θάρρος στον χωριάτη …που λέει και η παροιμία.
Δεν φτάνει που ο Γ. Βαρουφάκης ενέσκηψε στο παρά πέντε ως κομήτης και εκ του ασφαλούς, ελέω Τσίπρα, στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που ο τελευταίος με κόπους και θυσίες άλλων έφτασε να διεκδικεί την κυβέρνηση.

Δεν φτάνει, επίσης, ότι ο Γ. Βαρουφάκης πάλι, ελέω Τσίπρα, με τον οποίο μοιάζει αφόρητα σε πολλά και κυρίως στην ευρωπληξία, απέσπασε το πιο κρίσιμο υπουργείο, ήθελε και από πάνω να καθορίσει και την κυβέρνηση.
Όπως, ο ίδιος ο Γ. Βαρουφάκης ομολογεί με το νέο, μίνι τώρα, Κυριακάτικο επικοινωνιακό σόου του, μόλις άκουσε ότι ο Παν. Λαφαζάνης θα αναλάμβανε το Υπουργείο ΕνέργειαςΠαραγωγικής Ανασυγκρότησης και Περιβάλλοντος έγινε, περίπου έξω φρενών (!) και όπως ο ίδιος ο Βαρουφάκης ισχυρίζεται, είπε στον Τσίπρα ότι αυτή η κίνηση του συνιστά τεράστιο σφάλμα, δείχνοντας, πέραν των άλλων και την αλλεργία του απέναντι στην Αριστερή Πλατφόρμα.
Το θράσος, όπως βλέπετε, δεν έχει όρια.
Ο Γ. Βαρουφάκης μπορεί να έπεσε από τον ουρανό στον ΣΥΡΙΖΑ, ήθελε, όμως, και από πάνω με αλαζονεία εκατό καρατίων, όχι μόνο να καθορίσει την κυβέρνηση αλλά και να τον εκκαθαρίσει γρήγορα-γρήγορα και απ’ όλο το ενοχλητικό δυναμικό του!
Τα συγχαρητήρια μας!
http://www.iskra.gr/%C 

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

    ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ/ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ ΌΛΗ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΌΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    Τώρα πρέπει και ο Πιό Αδαείς να καταλάβει και να κατανόηση ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΕΞΙΑ/ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ!!!


    ΣΤΑ Τάρταρα με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ!!!

    ΣΤΑ Τάρταρα Με ΌΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ κ. ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ!!!

    ΣΤΑ Τάρταρα ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή