Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

(Κι άλλος στη γραμμή των Νέων του Μαρινάκη! Στα παλαιότερα των υποδημάτων μας η αποστασία που ψήνουν στους κόλπους των Συριζοανελ-έητων, Αλεκάκο)! Ο συνέταιρος του Τσίπρα, Καμμένος σε χυδαία παραπληροφόρηση φορτώνει στον Στάλιν την γενοκτονία των Ποντίων

Σχόλιο Βασίλη Πολυχρόνη      

Να τον χαίρεστε "αριστεράντζες" τον...στρατηγικό εταίρο,φασίστα,ομοφοβικό και (όπως αποδεικνύεται) ανιστόρητο αντιπρόεδρο που ψηφίσατε στη Βουλή που την ξαναφτιάξατε σαν τα μούτρα σας:

Όπως καταλαβαίνετε,το 1914 υπήρχε... Σοβιετική Ένωση,ηγέτης της ήταν...ο Στάλιν, ο Πόντος ήταν...σοβιετικό έδαφος και ο Κεμάλ ήταν...μέλος του Π.Γ. του ΚΚΣΕ υπεύθυνο για τις "εκκαθαρίσεις" των Ποντίων!

Πόση ακροδεξιά #ξεφτίλα μπορείτε ακόμα να αντέξετε!Ξέρω,τόση όση φτάνει...για να μείνετε στις καρέκλες σας και να μετράτε κάθε μήνα τα μιστά σας!


Την κάθετη διαφωνία του στην απόφαση της κυβέρνησης για μη συμμετοχή της χώρας μας στο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» που διοργανώνεται στις 23 Αυγούστου, στο Ταλίν, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος.

Επίσης, ο κ. Καμμένος διαφωνεί και με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεν μου αρέσει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής για το «ξέπλυμα» του ναζισμού και τον κ. Μητσοτάκη, με τον οποίο να σημειώσω, ότι δεν έχω καμία σχέση.Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν είχε ανάλογο πρωτοσέλιδο για παράδειγμα ο Ελεύθερος Τύπος με τον Τσίπρα και το ξέπλυμα του Σταλινισμού...»

Όσον αφορά το συνέδριο που δεν θα συμμετάσχουμε, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, υπογράμμισε:
«Θα έπρεπε να συμμετάσχουμε ως χώρα στο σχετικό συνέδριο και να εκθέσουμε τις όποιες ενδεχομένως διαφωνίες μας» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Θα έπρεπε να πάει ο κ. Κοντονής στο Ταλίν και πιστεύω θα ήταν σεβαστή η εισήγησή του, με τις όποιες διαφωνίες. Τώρα είμαστε μόνοι μας, στη γωνία...  Δεν κερδίζει η χώρα, αποφεύγοντας ευρωπαϊκές εκδηλώσεις. Ανήκουμε στην Ευρώπη και πήραμε δύσκολες αποφάσεις για να μείνουμε στο λεγόμενο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης. Ας μάθουν οι νέοι μας το έγινε επί Στάλιν. Μην ξεχνάμε ότι οι εκκαθαρίσεις και η ποντιακή γενοκτονία ξεκίνησε επί Στάλιν. [...]Το γεγονός ότι ο Στάλιν ήταν σφαγέας, έχει αποδειχθεί ιστορικά και με δικαστήρια μέσα στη Σοβιετική Ένωση».

Και συνεχίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ίδιο μήκος κύματος: «Αν έλεγαν οι Εσθονοί ότι δεν έρχονται σε συνέδριο για τη Χούντα, που κατέστρεψε την Ελλάδα, πώς θα μας φαινόταν; Είναι τεράστιο λάθος και προσβολή συλλήβδην στους Εσθονούς, σε ένα ολόκληρο λαό να τον κατηγορείς ως ναζί...Όταν έχει χυθεί αίμα εκατομμυρίων ανθρώπων δεν υπάρχει θέμα ιδεολογικών συγκρούσεων.»


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/08/blog-post_797.html#ixzz4qVToi4Z4


2 σχόλια:

  1. Μπρέ Χαμμένε πως σε πλερώνουν;;

    Με Τας αράδας που λες;

    Με Τας λέξεις που ξεστομάς;

    Σε Τράπεζας της Εσθονίας στα στέλνουν;

    Αντε ΠΛΜΛΚ μην ξαναπάρεις τους Πόντιους στο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζουμε και ... μαθαίνουμε!!!

    Τον Φασίστα και άν τον πλήνεις το σαπούνι σου ... χαλάς και λερώνεις!

    Τόσο ο ο υπουργός Δικαιοσύνης της Εσθονίας, Urmas Reinsalu όσο και ο πρόεδρος της Πλατφόρμας Ευρωπαϊκής Μνήμης και Συνείδησης (PEMC) Goran Lindblad, που συμμετείχε επίσης στη συνέντευξη Τύπου, τόνισαν τη σημασία της καταδίκης όλων των ολοκληρωτικών καθεστώτων…

    [και πρόσθεσαν ξεκάθαρα για την Ελλάδα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ..]

    .... «Οι κομμουνιστές βρίσκονται στην κυβέρνηση στην Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες κυβερνήσεις. Εάν υπήρχαν περισσότερες, θα σκέφτονταν διαφορετικά. Ελπίζω λοιπόν να τους απαντήσετε σταθερά» είπε ο Lindblad στον Reinsalu.



    ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΩΣ ΠΕΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΌΣ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή