Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Νέο δυστύχημα σε δήμο -Νεκρή 30χρονη συμβασιούχος



Νέο θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα συνέβη σήμερα με θύμα την 30χρονη συμβασιούχο – παρατασιούχο, Ανδριάνα Σταμοπούλου του δήμου Πύργου. Ειδικότερα το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή Συκιά στο Κατάκολο.

Η νεαρή εργάτρια, μητέρα δύο παιδιών, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr,σκοτώθηκε όταν γλίστρησε από το σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου, στο οποίο επέβαινε κάνοντας αποκομιδή και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του οχήματος δεν αντιλήφθηκε την πτώση της εργαζομένης, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει θανάσιμα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετέφερε την άτυχη γυναίκα σε νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών η εργαζόμενη δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.
Το νέο τραγικό εργατικό δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των νεκρών δημοτικών υπαλλήλων που έχουν αφήσει την τελευταία τους, πνοή εν ώρα εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο δίμηνο εφτά εργαζόμενοι δήμων έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους. Πρόκειται για τηνΝτανιέλα Πρελορέντζου, εργαζόμενη στο δήμο Ζωγράφου, τους τρεις εργάτες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης στη Σκάλα Λακωνίας του δήμου Ευρώτα, τον Άγγελο Παντέλογλου, συμβασιούχο υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης,  τον συμβασιούχο του δήμου Μαραθώνακαι σήμερα την 30χρονη συμβασιούχο του δήμου Πύργου.
Διαβάστε επίσης: 
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/neo-distixima-se-dimo-nekri-30xroni-simvasiouxos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου