Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Οι χρήστες του διαδικτύου υποδέχονται το ... άγαλμα Σόιμπλε

Με το που ανακυκλώθηκε από τα εγχώρια ΜΜΕ η είδηση της εφημερίδας «Handelsblatt» σύμφωνα με την οποία ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στη Γερμανία δήλωσε ότι «Κάποια μέρα θα μου στήσουν μνημείο στην Ελλάδα», πήραν «φωτιά» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Με ευρηματικότητα και έντονη σκωπτική διάθεση οι χρήστες του  twitter έφτιαξαν φωτογραφικές συνθέσεις, ενώ τα καυστικά σχόλια διαδέχονται το ένα το άλλο.

Πέρα απ’ την πλάκα όμως ας μην αποκλείουμε αυτό που σήμερα σατιρίζουμε να το δούμε σε κάποιο καιρό να γίνεται πραγματικότητα. Αλλωστε λιγότερα πρόσφερε στην αστική τάξη της Ελλάδας ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Χάρυ Τρούμαν, το άγαλμα του οποίου υπάρχει στη γωνία των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλέως Γεωργίου στο Παγκράτι, απ’ όσα ο Γερμανός αξιωματούχος;

«Κάποια μέρα στην Ελλάδα θα μου στήσουν μνημείο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την επιμονή μου στις μεταρρυθμίσεις», φέρεται να δήλωσε ο Σόιμπλε, με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ΣΕΒ ανέλαβε να χρηματοδοτήσει την τοποθέτηση αγάλματος, που θα συνοδευτεί με καμπάνια προβολής του φιλέλληνα Σόιμπλε, ευγενική προσφορά του συγκροτήματος Αλαφούζου.













http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/08/blog-post_36.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου