Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

(Ο καπιταλισμός δεν σκοτώνει μόνο με χίλιους τρόπους τους ανθρώπους, σκοτώνει και την ανθρωπιά στις ψυχές των ανθρώπων)! Οικογενειακή τραγωδία στην Πετρούπολη. Οι γείτονες άκουσαν την κόρη να καλεί σε βοήθεια




Σε οικογενειακή τραγωδία εκτυλίσσεται η υπόθεση της Πετρούπολης. Χθες το πρωί ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα 2 ορόφου επί της οδού Κύπρου 52, με αποτέλεσμα ο 55χρονος πατέρας και η 18χρονη κόρη του να υποστούν αναπνευστικά και επιδερμικά εγκαύματα και να νοσηλεύονται πλέον διασωληνωμένοι, η κόρη στο Θριάσιο και σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και ο πατέρας της στο ΚΑΤ έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.
AdTech Ad
Από την πρώτη στιγμή πολλά ήταν τα στοιχεία που έδειχναν ότι δεν ήταν ατύχημα ό,τι συνέβη στο διαμέρισμα της οδού Κύπρου. Σχεδόν αμέσως οι πυροσβέστες που χρειάστηκε να σπάσουν την κλειδωμένη πόρτα του φλεγόμενου διαμερίσματος εντόπισαν 2-3 διαφορετικές εστίες στο σαλόνι, κάτι που φανέρωνε εμπρησμό.
Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και στη συνέχεια η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, που σύντομα ανακάλυψαν πως ο πατέρας αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.
Οι τσακωμοί και οι φωνές στο σπίτι ήταν πολύ συχνοί και έτσι στις αρχές Αυγούστου κιόλας η σύζυγός του δεν άντεξε άλλο, πήρε τον 13χρονο γιο τους και έφυγαν από το σπίτι, πηγαίνοντας στο πατρικό της στην Κέρκυρα και πίσω έμεινε η 18χρονη κόρη με τον πατέρα, που βίωσε όλη την κλιμάκωση της επιδείνωσης της κατάστασής του.
Γείτονες άκουσαν μάλιστα την κοπέλα να καλεί σε βοήθεια, ενώ είχαν προηγηθεί τσακωμοί τις προηγούμενες ημέρες όπου πάλι γείτονες είχαν ακούσει τον πατέρα να απειλεί ευθέως την κόρη πως θα έβαζε φωτιά…
Χθες το πρωί, άρπαξε ένα μαχαίρι, μπήκε στο δωμάτιο της και της επιτέθηκε προκαλώντας της αμυχές στο λαιμό, το στήθος και το χέρι. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε βρέθηκε αργότερα ματωμένο μέσα στο σπίτι από τους αστυνομικούς.
Αμέσως μετά όπως όλα δείχνουν έβαλε φωτιά στο σπίτι… Η κατάσταση της κόρης του ήταν τόσο σοβαρή που στο Νοσοκομείο χρειάστηκε οι γιατροί να της κάνουν ανάνηψη και έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.
Η σύζυγος του 55χρονου ήρθε εσπευσμένα χθες βράδυ από την Κέρκυρα και αναμένεται να καταθέσει σήμερα στις Αρχές όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους για μία υπόθεση που ξεκίνησε ως ένα περιστατικό φωτιάς και κατέληξε σε μία υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και σε οικογενειακή τραγωδία
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/oikogeneiakh-tragwdia-sthn-petroupolh-oi-geitones-akoysan-thn-korh-na-kalei-se-vohtheia.4824327.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου