Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

(Παικτούρας στο πόκερ ο Σγουρός - και δεν του φαινόταν)! Αυτοδιοικητικός υποψήφιος-έκπληξη για επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς (φωτο)

“Bόμβα” έριξε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr,κατά τη διάρκεια της σημερινής του 45λεπτης συνάντησης με την Φώφη Γεννηματά, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Σγουρός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης, λέγοντας στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: “Τόσοι είναι υποψήφιοι, γιατί να μην είμαι κι εγώ;”

sgouros_aftodioikisi
Πάντως, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, δεν απέκλεισε, εφόσον δεν είναι ο ίδιος υποψήφιος, να στηρίξει, όπως του ζήτησε, την Φ. Γεννηματά αλλά με τρεις προϋποθέσεις: “Αλλαγή στην αλλαγή” (σε πρόσωπα, θέσεις κλπ), συνεχή εξυγίανση του νέου κομματικού φορέα και διατύπωση καθαρών θέσεων.
Μάλιστα σε ανακοίνωσή του μετά τη συνάντηση υπό τον τίτλο «Αλλαγή στην αλλαγή για μια νέα, ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη», τόνισε ότι: «Συναντήθηκα σήμερα με τη Φώφη Γεννηματά για το νέο ξεκίνημα που κάνει η Δημοκρατική Παράταξη στην Ελλάδα. Συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Το εγχείρημα θα πετύχει, εάν σηματοδοτεί την αλλαγή στην αλλαγή. Εάν συνοδεύεται από εξυγίανση σε πρόσωπα και καταστάσεις. Εάν καταφέρει να αγγίξει όλο αυτόν τον κόσμο που είτε αισθάνεται προδομένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε αδυνατεί να συνταυτιστεί με τη ΝΔ, είτε έχει γυρίσει την πλάτη στην πολιτική. Τα σπουδαία είναι μπροστά μας».
Αν τελικά η Φώφη βρει το Σγουρό, αντί για δίπλα της, όπως επιθυμούσε, απέναντι της, θα το μάθουμε λίαν συντόμως…
http://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/aftodioikitikos-ipopsifios-ekplixi-gia-epikefalis-tou-neou-forea-tis-kentroaristeras-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου