Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Επίδειξη αυταρχισμού από την Γερμανική κυβέρνηση. Φίμωσε το indymedia



 Άλλο ένα μάθημα … δημοκρατίας μας έρχεται αυτή την φορά από την Γερμανία. Όπως μας ενημερώνει η είδηση που μεταδόθηκε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών με εντολή του απαγόρευσε την λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας «linksunten.indymedia.org».


Η αιτιολογία αυτής της απόφασης εντελώς έωλη. «Η λειτουργία της διαδικτυακής πύλης παραβίαζε τον ποινικό κώδικα και στρεφόταν κατά της συνταγματικής τάξης», σύμφωνα με τις Γερμανικές αρχές ασφαλείας, αναφέρει η είδηση και προσθέτει πληροφορία από το περιοδικό «Der Spiegel», η οποία αναφέρει ότι η ενέργεια του υπουργείου Εσωτερικών δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Αμβούργο τον περασμένο Ιούλιο, κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G20.


Εδώ δεν έχουμε παρά μια επίδειξη αυταρχισμού από την Γερμανική κυβέρνηση και τίποτε άλλο. Πολύ πιο αιχμηρά πολιτικά σχόλια για το Γερμανικό πολιτικό κατεστημένο, δημοσιεύονται καθημερινά στο Γερμανικό facebook και όπως μας ενημερώνει φίλος αναγνώστης, υπάρχουν ομάδες που μέσα απ’ αυτό το μέσον συντονίζουν ακτιβίστικες δράσεις. Αυτό γιατί δεν τολμάνε να το κλείσουν; Η απάντηση φυσικά είναι αυτονόητη.

Υ.Γ: Λέτε να παίρνει ιδέες ο Τόσκας και να θελήσει να μιμηθεί την ενέργεια αυτή της Γερμανικής κυβέρνησης;


Βαθυ Κοκκινο

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2017/08/indymedia.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου