Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

(Αν η ΛΑΕ προχωρήσει σε αυτοκάθαρση, αφήσει τη λογική του δίπορτου και πάρει το δεξί της πόδι από τη βάρκα του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως - τότε και μόνο τότε -, να έχει ελπίδες για τη δημιουργία ενός βιώσιμου αριστερού αντιμνημονιακού πόλου)! Αποχώρησε από τη ΛαΕ ο Βασίλης Πριμικίρης, σούργελο αλλά υπαρχηγός και ο ιδεολογικός καθοδηγητής του Λαφαζάνη!

ΛΑΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, «Υπόθεση ΟΑΣΘ»:  «Η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ και η εγκαθίδρυση ενός «δικού του» πελατειακού δημόσιου»
Φανερή πρόθεση της κυβέρνησης, είναι η εγκαθίδρυση σε όλη την επικράτεια, ενός απίστευτου πελατειακού κράτους...
Είναι δε τόσο σίγουρη για τις επιλογές της η κυβέρνηση, που φρόντισε να  προστατεύσει τον κ. Παππά, απαλλάσσοντάς τον εκ των προτέρων, αφού, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 2 του νόμου: «Με την επιφύλαξη της παρ. 1, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (του ΟΑΣΘ), ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος διώκονται και ενάγονται για πράξεις ή παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους μόνον εάν ενέργησαν με δόλο» 
Και ενώ η ΛαΕ μας λέει παραμύθια και πυροβολάει άσφαιρα κι ανέξοδα, έρχεται ο μέγας διδάσκαλος του Μαρξισμού στη ΛαΕ και προτρέχει ότι...
δεν υπάρχει δόλος... 

 

Filip Kasapis
Τα υπονομαζομενα παιδια του Χαριλαου ξεπλενουν τον ΣΥΡΙΖΑ ξανα! Βασίλης Πριμικίρης στο facebook Δεν θέλω να αμφισβητήσω την εντιμότητα του Στέλιου δεν πιστεύω ότι δουλεύει για την τσέπη του. Ομως πάντα βρισκόμασταν σε διαφορετικά κομματικά και εσωκομματικά μετερίζια. Σήμερα δε τον θεωρώ συνυπεύθυνο στην καταπάτηση των εργατικών δικαιωμάτων και στο θανατιφορο πισώπλατο κτύπημα στην αριστερή ταξική διαφορετικότητα .!
Ο Κουρουμπλής κάνει επίθεση φιλίας στο ΠΑΣΟΚ και ο Πριμικίρης πλέκει το εγκώμιο του Στέλιου Παππά... 
Η επομένη των εκλογών θα λύσει πολλές απορίες σε όλους...
Αλλά μην ξεχνιόμαστε: "το ΚΚΕ φταίει για όλα..."

* Άντε τώρα με όλα αυτά τα σούργελα και δεκανίκα του Τσίπρα να δώσουμε κι ευθύνες στο λαό γιατί δεν ξεσηκώνεται...
Τι θυμηθήκαμε! Όταν ο Πριμηικήρης φιλοδοξούσε να γίνει Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της κυβέρνησης Τσίπρα, αλλά ο Κοτζιάς είχε τις δικές του βλέψεις: κ. Πριμικήρη, εκφραστή της "αριστερής" πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ κι ειδικός στην ιταλική πολιτική κατάσταση...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/08/blog-post_749.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου