Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Καψερέ Αμανατίδη..Από την Α.ρ Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, μεταφέρεις το Άγιο Φως

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, μεταβαίνει το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα προκειμένου να παραστεί στην Τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως.

Ο Υφυπουργός θα επιστρέψει με το κυβερνητικό αεροσκάφος στις 18.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας μεταφέροντας το Άγιο Φως στην Αθήνα

Ο Γιάννης Αμανατίδης επί ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο Αριστερό Ρεύμα, και στην Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέκτησε την εξουσία για να σκίσει τα μνημόνια επιλέχθηκε εμμέσως από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που τον πρότεινε στον Τσίπρα. Στην μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αμανατίδης πούλησε τους συντρόφους του και παρέμεινε στο μόρφωμα και ανταμείφθηκε με την παραμονή του σε υπουργική θέση.

Η κατάντια Γιάννη Αμανατίδη είναι ότι από Μαρξιστής κατάντησες κουβαλητής του Αγίου Φωτός στο οποίο θα συμπεριφερθείς με τιμές που αρμόζουν σε αρχηγό κράτους......Αλλά και εσύ τώρα θα μας απάνταγες, "τα μισθά είναι καλά"!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/04/blog-post_591.html#ixzz4eInVxw9U

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: ΤΟ "ΑΓΙΟ ΦΩΣ" και Το Φώς/Φωτιά στις Καρδιές Των Ελληνων!

    Σήμερα λένε για το Αγιο Φώς! Αύριο θα πούνε και για το Φώς/Φωτιά του Προμηθέα!

    Την ξέρουμε την Αυτή Ανθελληνική Αντίληψη! Λίγδες Λακέδες Λινάτσες ! Εμετική Ξενόφερτη Επέλαση σε όλους τους τομείς της Ελληνικής Κοινωνίας του Ελληνικού Λαού! Φυσικό Επακόλουθο μιας Επαπειλούμενης Εθνικής Προδοσίας και Σαυτόν τον Τομέα! Το ότι το ΚαπιταλοΙμπεριαλιστικό Σύστημα δρά παράλληλα και Ανθελληνικά, τόσο με την Ξενόφερτη Ανθελληνική Ναζιζοφασιστική Αντίληψη στην Χώρα Μας, όσο και με Δημιουργείματα "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ", ΑΥΤΟ το Ξέρουμε το Γνωρίζουμε με το Πρώτο Γάλα Μας και με το Πρώτο Φύσημα Μας Αναπνοή Μας Σαυτόν το Ελληνικό Ουρανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή