Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

(Άγριο δούλεμα! Διαφωνούν αλλά... στηρίζουν την κατοχή)! ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε η συμφωνία της Μάλτας -Ποιοι διαφώνησαν (ονόματα)




Mε μεγάλη πλειοψηφία (113 ψήφους υπέρ, 11 κατά και 12 λευκά) εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το σχέδιο απόφασης που εισηγήθηκε η ηγεσία του κόμματος σχετικά με την απόφαση της συμφωνίας της Μάλτας.

Διαφωνία με κυβερνητικές επιλογές εξέφρασαν με κείμενο που κατέθεσαν 13 μέλη  της ΚΕ ανάμεσα τους ο Νίκος Φίλης και στελέχη της Κεντρικής Επιτροπής που προέρχονται από την ομάδα των «53», το οποίο ωστόσο δεν τέθηκε σε ψηφοφορία.
Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στελέχη «κόμμα και κυβέρνηση χρειάζονται συνολική αριστερή στροφή και συγκρούσεις σε όλα τα επίπεδα  με στόχο την επανασύνδεση με τα κινηματικά τμήματα της κοινωνίας», κάνοντας λόγος για «παράλογες και αντικοινωνικές απαιτήσεις των δανειστών, με σαφή στόχο των αντιπάλων να αποκόψουν τον ΣΥΡΙΖΑ από εκείνες τις κοινωνικές συμμαχίες που αποτελούν το οξυγόνο της παράταξης».
Οι ίδιοι προβλέπουν ότι  «οι εκβιασμοί θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με νέες αξιολογήσεις, με νέες αντιλαϊκές απαιτήσεις. Είμαστε στο παρά ένα» συνεχίζουν και προσθέτουν, ότι «το σχέδιό τους ή να υποκύψουμε ή να στεγνώσουν εντελώς τα ταμεία και να βουλιάζει καθημερινά η οικονομία μέχρι να αναγκαστούμε να πούμε ναι σε όλα, έχει φανεί καθαρά», προσθέτουν και ζητούν «να επεξεργαστούμε άμεσα έναν οδικό χάρτη και ένα σχέδιο δράσης που θα συμπεριλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα ρήξεις και ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα στα θέματα που θεωρούνται ώριμα και εν πολλοίς ρεαλιστικά».
Το κείμενο υπογράφουν οι: Χάρης Γολέμης, Θοδωρής Δίτσας, Πέτρος Καλκανδής, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Παύλος Κλαυδιανός, Κατερίνα Κνήτου, Ερμίνα Κυπριανίδου, Πάνος Λάμπρου, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Νίκος Φίλης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Μιχάλης Υδραίος.

http://www.aftodioikisi.gr/politiki/siriza-egkrithike-i-simfonia-tis-maltas-poioi-diafonisan-onomata/

2 σχόλια:

  1. Για την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση σας:

    Ο Μετρ του παγκοσμίου χορευτικού και τραγουδοποιού Νεοεποχητικου κουαρτέτου και της ΜΚΟ "ΠΡΑΤΤΤΤΤΩ" Είναι γέννημα θρέμμα του εκδοτικού οίκου .............. Της ....."Βλάχου" !!! Αυτοι του ετοίμασαν την λαμπρή καριέρα του στο πιο βρώμικο Υπουργείο της Χώρας μας, ΣΤΟ ... ΥΠΕΧ!!!

    Και ωωωωωωωωωωω τι σύμπτωση! Εμείς ανέκαθεν θεωρούμε το πιο βρώμικο ανθελληνικό προδωτικο άτιμο προστυχο και χίλια μύρια κακά της Χώρας μας, το ΥΠΕΧ!
    Και όσοι το υπηρέτησαν πρόδωσαν! Συγνώμη αλλα ακόμη και ο Σεφέρης Μας! Και όταν το κατάλαβε λόγω της Αμερικανικής Χούντας είπε το Περίφημο "Εγώ Σιωπο"! Αργά Σεφέρη το κατάλαβες, αλλά το καταλαβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    (Ας ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ)

    Οι "Εταιρεία" Starbucks σε όλη την Ευρώπη κάνει Δισεκατομμύρια Τσίρο και έχει Δισεκατομμύρια Κέρδος!

    Μάλιστα στην Ο.Δ.Γερμανίας εδώ και σχεδόν Δέκα (10) Χρόνια δεν πλερώνει ούτε ... ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ ΦΟΡΟΥΣ!!! Και ΑΥΤΟ βάσει Φοροτεχνικών Νόμων!!!

    Οι Νόμοι Αυτοί ΙΣΧΥΟΥΝ και για άλλες "Εταιρείες"!

    Οι Νόμοι Αυτοί "Φτιάχτηκαν" επί Πρωθυπουργίας του ... Juncker στο Λουξεμβούργο!!! Γιαυτό τον κάναν ΥΣΤΕΡΑ τον Juncker και ... Αυτό που Είναι σήμερα στην Ε.Ε.!!!

    Και η ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    Εαν η "Εταιρεία" Starbucks ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ... Ο.Δ.Γερμανίας (Νόμιμα) πληρώνει στην ΕΛΛΑΔΑ;;;;;

    Και μιλάνε ΟΛΕΣ Αυτές οι Κοπριες για τον Ελληνικό Λαό;;;

    Και μιλά η Νεκροφιλία Juncker ο Μασάζ men του Alex για ... Χρέος Του Ελληνικού Λαού; Της Χώρας ΜΑΣ;;;

    Η Ελλάδα ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!


    Στο ΠΥΡ το Εξώτερων ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!!! Και οι Εντός και οι Εκτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή