Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Spiegel: Παραπλανητικές ιστορίες με Merkel, Schäuble και με Grexit

Spiegel


Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegeδεν παύει ποτέ να είναι πρώτα απ’ όλα όργανο της Γερμανικής προπαγάνδας και δευτερευόντως “αποκαλύψεων”.
Η νέα ιστορία που πλασσάρει το γερμανικό περιοδικό είναι απλή: ο Schäeuble ήθελε προσωρινή αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, συγκρούετο επ’ αυτού με Τσίπρα– Βαρουφάκη που υπερασπίζοντο τα “εθνικά δίκαια” (!) και γι αυτήν την προσωρινή έξοδο ο Schäuble είχε κατορθώσει να πείσει όλους τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης στο Eurogroup.

Την μανέστρα του Schäeuble, κατά το ευφάνταστο Spiegelτην χάλασε την κρίσιμη στιγμή η Merkel, η οποία απέσυρε την στήριξή της στο σχέδιο προσωρινής εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, για να μην διαταράξει τις σχέσεις της με τον Ολάντ!!! και έτσι, χάρις στον Ολάντ, τον παλιό Ολαντρέου, η Ελλάδα παραμένει ακόμα στην Γερμανική φυλακή του ευρώ. Και όλοι ζούμε καλά και αυτοί καλύτερα!
http://www.iskra.gr/spiegel-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-merkel-schauble-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου