Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Μήπως ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος είναι σε payroll του ΣΥΡΙΖΑ;


Του Γ. Γ.

Μήπως ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος είναι σε payroll του ΣΥΡΙΖΑ; Μόνο έτσι θα μπορούσε να εξηγήσει κανένας την προπαγάνδα υπέρ των «θαυμαστών του αιμοσταγούς δικτάτορα Μαδούρο, που μας κυβερνούν», όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος τον κυβερνητικό θίασο.

Ο για χρόνια κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος και στην συνέχεια έμμισθος του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάνη του ΔΟΛ κλπ Γιάννης Λοβέρδος, με τα όσα γράφει αλλά και τα όσα λέει καθημερινά στο περιθωριακό ακροδεξιό τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky,σου δημιουργούν την αίσθηση ότι προσπαθεί να δημιουργήσει αποστροφή του αναγνωστικού και τηλεοπτικού του κοινού, στην ιδεολογία και στο πολιτικό φορέα που επιδιώκει να υπερασπιστεί.
Είναι τόσο χοντροκομμένα (αν δεν είναι εντελώς εγκεφαλικά κατασκευάσματα του, όπως σ’ αυτή την περίπτωση) που μόνο ένας Αδωνις θα μπορούσε να τον συναγωνιστεί στις παπαριές που λέει και γράφει.

Σε μια πρόσφατη παρέμβαση που έκανε στο  twitter μάλιστα –για το θέμα αν πρέπει τα 7χρονα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου να αναλαμβάνουν σημαιοφόροι με κλήρωση ή ανάλογα την βαθμολογία τους - ξεπέρασε και τον εαυτό τους, φτάνοντας στο σημείο να ταυτίζονται απολύτως τα γραπτά του με αυτά της ναζιστικής συμμορίας.

Επειδή, εκτός των άλλων, ο Γιάννης Λοβέρδος τυγχάνει και διευθυντής της ανύπαρκτης, κυκλοφοριακά, εφημερίδας «Βραδυνή», ίσως να έχει την ίδια άποψη μ’ αυτή που είχαν οι προκάτοχοι στο πόστο που βρίσκεται ο ίδιος σήμερα για τον ρόλο της σημαίας.

Να θυμίσουμε ότι η «Βραδυνή», σχολιάζοντας την ηρωική πράξη του Μανώλη Γλέζου και του Λάκη Σάντα  να κατεβάσουν τη ναζιστική σημαία από το βράχο της Ακρόπολη ήρωες την νύχτα της 30ής προς 31ης Μαΐου 1941 κράτησε την πιο «εθνικόφρονα», «πατριωτική» στάση.
Η φυλλάδα λοιπόν αυτή, χαρακτήριζε την πράξη ως "επαίσχυντον" και "επικίνδυνον". Έγραφαν μάλιστα ότι "δεν είνε δυνατόν να ήσαν άνθρωποι με σώας τας φρένας αυτοί που υπεξήρεσαν, εν ώρα νυκτός, την Γερμανική Σημαίαν...".

Προφανώς και ο Γιάννης Λοβέρδος δεν έχει καμιά ευθύνη για το τι έγραφαν στο παρελθόν οι καλαμαράδες στην φυλλάδα που διευθύνει σήμερα. Αλλά όμως μήπως είναι μικρότερη χυδαιότητα το να «διαπιστώνει» ότι «οι αριστεροί προτιμάνε να καίνε παρά να σηκώνουν περήφανα» τις σημαίες; 


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/08/payroll.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου