Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

KKE: Καυγάς ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ πάνω στα καμμένα



Για καυγά ανάμεσα ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στη ΝΔ πάνω στα καμένα, που όμως "δε μπορεί να κρύψει την ενοχή τους για την "εμπρηστική" τους πολιτική", έκανε λόγο το ΚΚΕ.
AdTech Ad

Ο Περισσός "απαιτεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, από κάθε αρμόδια κρατική και τοπική αρχή να παρθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την οριστική αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, αλλά και όσων βρίσκονται σε εξέλιξη και στις άλλες περιοχές της χώρας", σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος. Το ζήτημα αυτό έθεσε νωρίτερα σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, από τον οποίο και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα πύρινα μέτωπα. Αυτή τη στιγμή στην περιοχή του Βαρνάβα βρίσκεται κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το βουλευτή Γιάννη Γκιόκα.
"Η ύπαρξη πιθανού σχεδίου εμπρησμών πάνω και στην εμπορευματοποίηση της γης, όχι μόνο δεν μειώνει, αλλά αυξάνει τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία ακολουθώντας την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, συντηρεί κι ενισχύει την υποχρηματοδότηση και τις τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης. Κατά συνέπεια ο καβγάς ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και στη ΝΔ πάνω στα καμένα, δε μπορεί να κρύψει την ενοχή τους για την "εμπρηστική" τους πολιτική", καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. 
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kke-kaygas-syriza-anel-panw-sta-kammena.4804214.html

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: Σκοτείνιασε ο Αττικός Ουρανός! 2004!


    Την Σπάθα Σήκωσε και Πάλι Του Ξένου (Αποικιοκράτη και των ντόπιων Λακέδων Αναδρομικά) Πάρε Το Κεφάλι...

    Τον Θάνατο Σου Καρτεράνε....

    Κτύπα Προτού Σε Φάνε......



    Η Πραγματική Αριστερά ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!




    1.ΥΓ.: .... σωστά τα λέται και γράφεται το Ποιοί θα μείνουν μήνουν Άνεργοι!

    Αλλά ξεχάσατε και μια "Ομάδα" που Είναι Υπεράνω κάθε και πάσης Υποψίας!

    ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ που με ζήλο αναλαμβάνουν ως Σκυταλοδρόμοι (Σκυταλοδρομικά Σκυλιά - ΣΣ/SS) ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!



    2.ΥΓ.: Η Πολιτική ΤΩΝ Μνημονίων Τόσο ΤΩΝ Προηγούμενων Λακέδων όσο και Των Σημερινών Καταστρέφουν Τόσο ΤΩΝ Ελληνικό Λαό Όσο Και Την Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων!

    Ο Εξανδραποδισμός ΤΩΝ Ελλήνων και οι Περικοπές ΤΩΝ Μνημονίων ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΌΝΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ!!!


    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ - ΠΛΜΛΚΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή