Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

(Κινέζικος καπιταλισμός)... Τους σκότωναν για να πουλήσουν τα όργανά τους

Οι μαθητευόμενοι του Φάλουν Γκονγκ σκοτώνονταν συστηματικά για τα όργανα τους στην Κίνα


 Ένα τεράστιο σύνολο αποδεικτικών στοιχείων που αυξάνεται συνεχώς αποκαλύπτει μια τρομερή ιστορία δολοφονίας και ακρωτηριασμών στην Κίνα. 

Οι εκθέσεις από τους Κινέζους μάρτυρες και τους γιατρούς αποκαλύπτουν ότι χιλιάδες ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ (άσκηση διαλογισμού που είχε πάνω από 100 εκατομμύρια οπαδούς στην Κίνα) δολοφονήθηκαν για τα όργανα τους, που πωλήθηκαν και μεταμοσχεύθηκαν για τα τεράστια κέρδη στη διεθνή αγορά μεταμόσχευσης. 

Τα θύματα κρατούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης προτού αφαιρεθούν τα όργανα τους, μετά την αφαίρεση τα σώματα αποτεφρώνονται αμέσως. 
Η ιστορία, είναι πάρα πολύ τρομακτική για να την πιστέψει κανείς, όμως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2006, όταν μια γυναίκα ισχυρίστηκε ότι μέχρι 4.000 μαθητευόμενοι του Φάλουν Γκονγκ είχαν σκοτωθεί για τα όργανα τους στο νοσοκομείο όπου εργάστηκε. 
Αναφέρει επίσης ότι ο σύζυγός της, χειρουργός από το ίδιο νοσοκομείο στη βορειοανατολική πόλη Shenyang, της είπε ότι είχε αφαιρέσει τον κερατοειδή από ζωντανά σώματα σχεδόν 2000 ασκούμενων του Φάλουν Γκονγκ. 

Μια εβδομάδα αργότερα, ένας Κινέζος στρατιωτικός δεν επιβεβαίωσε μόνο τη μαρτυρία της γυναίκας, αλλά επίσης έδειξε ότι τέτοιες θηριωδίες έλαβαν χώρα σε 36 διαφορετικά στρατόπεδα συγκέντρωσης σε ολόκληρη τη χώρα. 
Στο μεγαλύτερο στρατόπεδο, σύμφωνα με εκτιμήσεις, κρατούνταν 120.000 φυλακισμένοι. Είπε επίσης ότι κατέθεσε ενόρκως πως οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ μεταφέρονταν μαζικά σε ολόκληρη τη χώρα σε τρένα βοοειδών τη νύχτα και υπό στενή παρακολούθηση. 

Οι υποστηρικτές του Φάλουν Γκονγκ και οι υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο εξωτερικό άρχισαν αμέσως να διερευνούν αυτούς τους ισχυρισμούς. 
Έκαναν κλήσεις σε κινεζικά νοσοκομεία ισχυριζόμενοι ότι θέλουν να αγοράσουν ένα νεφρό ή ένα συκώτι. Ένιωσαν έκπληξη όταν ο ένας γιατρός μετά τον άλλο επιβεβαίωνε ανοιχτά τα εξής: «Εμείς έχουμε στοκ από Φάλουν Γκονγκ, δεν έχετε παρά μόνο να έρθετε και μπορούμε να σας βρούμε το όργανο μέσα στην εβδομάδα ». 
Μετά από τις σοβαρές αυτές αναφορές, δύο Καναδοί δικηγόροι για τα ανθρώπινα δικαιώματα ξεκίνησαν τις δικές τους έρευνες. 
Τον Ιούλιο του 2006, ο David Kilgour, πρώην Καναδός υπουργός για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, και ο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ντέιβιντ Matas κυκλοφόρησαν μια έκθεση 140 σελίδων που υπογράμμιζε πως: «το θλιβερό συμπέρασμα ότι οι ισχυρισμοί ήταν αλήθεια ». 

Στην έρευνά τους διαπίστωσαν επίσης ότι ένας μεγάλος αριθμός των οργάνων που μεταμοσχεύονται στην Κίνα από την αρχή των διώξεων του Φάλουν Γκονγκ στην Κίνα το 1999 θα μπορούσε να παρέχεται από εθελοντές αιμοδότες ή εκτελεσθέντες κρατούμενους. 

Οι αξιωματούχοι του ΚΚΚ είχαν σπεύσει να καταστρέψουν κάθε αποδεικτικό στοιχείο. Μάλιστα πρότειναν να κάνουν και ξεναγήσεις στους ερευνητές αφού κατέβασαν όλες τις ιστοσελίδες που προσφέρουν όργανα προς πώληση (ήταν πολύ αργά, γιατί οι ερευνητές είχαν διατηρήσει τις εικόνες αυτών των ιστοσελίδων). 

Μια Κινέζικη ιστοσελίδα ισχυρίζονταν πως παρέχει συμβατά όργανα σε 1 έως 4 εβδομάδες, πράγμα το οποίον οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες θεωρούν αδύνατο, εκτός εάν τα κινεζικά νοσοκομεία έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη αποθήκη ζωντανών δοτών οργάνων. 

Λίγο μετά την αναταραχή που προκάλεσε η έρευνα για την αφαίρεση των οργάνων, οι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν νέα νομοθεσία που απαγορεύει τη χρήση οργάνων χωρίς τη συγκατάθεσή των ανθρώπων. 
Περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, ο νόμος είναι σε αχρηστία, επιβεβαιώνοντας εκείνους που έλεγαν ότι η νομοθεσία δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα προπέτασμα καπνού για δημόσιες σχέσεις. 

Μαζί με τον Kilgour και τον Matas, η Επιτροπή Διερεύνησης κατά των Διώξεων του Φάλουν Γκονγκ (CIPFG) ανέλαβε την πρωτοβουλία να διερευνήσει και να εκθέσει τις ωμότητες της συγκομιδής και πώλησης οργάνων. 
Ο Σύνδεσμος Γιατρών Ενάντια  στη Συγκομιδή Οργάνων συμβάλλει επίσης στην ευαισθητοποίηση του θέματος. Ο Minghui δημοσίευσε μια μεγάλη έκθεση για τη συγκομιδή οργάνων το 2016, η ονομάζεται «Έκθεση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Minghui: Οι ασκούμενοι του Φάλουν Γκονγκ δολοφονούνται συστηματικά στην Κίνα για τα όργανά τους». 
Μπορείτε να την δείτε εδώ

Για το ίδιο θέμα ο Ο δημοσιογράφος Ethan Gutmann παρουσίασε το βιβλίο του The Slaughter: Μαζικές δολοφονίες, Συγκομιδή οργάνων η μυστική λύση της Κίνας. Αναφέρει τις μεταμοσχεύσεις οργάνων στην Κίνα και τη μακάβρια σύνδεσή τους με στρατόπεδα και χώρους δολοφονίας για συλληφθέντες διαφωνούντες, ειδικά για τους υποστηρικτές του Φάλουν Γκονγκ. 
     http://www.stontoixo.com/2017/08/blog-post_58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου