Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Αποκαλύφθηκε η Χρυσή Αυγή. Καταψήφισε την τροπολογία του ΚΚΕ που δεν αφήνει ατιμώρητους εργοδότες που δεν πληρώνουν εργαζόμενουςΜε ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ, με την οποία αναγνωρίζεται ως βλαπτική μεταβολή των εργασιακών σχέσεων η μη καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους.

Την τροπολογία, έκαναν δεκτή οι υπουργοί Εργασίας και Ψηφιακής Πολιτικής και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του Νίκου Παππά για την τηλεοπτική διαφήμιση, το οποίο υπερψήφισε σήμερα η Ολομέλεια.

«Ναι» στην τροπολογία ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ. Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε ενώ η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι δήλωσαν «παρών».

Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΠΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΗΝΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.,

ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΔΕΣ ΧΙΤΛΕΡ), ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΑΝ


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/08/blog-post_7.html#ixzz4ooGfBJJg


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου