Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

(Οι Συριζαίοι είναι νεοφασίστες! Έξω και από το νεολαιίστικο κίνημα με τις κλωτσιές)! Το απόγειο της Συριζαίικης ξεφτίλας. Ξεπέρασαν ακόμα και τον υπουργό προπαγάνδας της χούντας Γεωργαλά!

Είναι στην κυριολεξία εξωφρενικό το έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας.
Χαρακτηρίζει «ευάλωτους νέους» μερίδα της νέας γενιάς η οποία «διατρέχει κίνδυνο ριζοσπαστικοποίησης» και γι' αυτό τον λόγο κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ενωση συγχρηµατοδοτούν ένα πρόγραμμα ύψους 750.000 ευρώ για αποτρέψουν τη "ριζοσπαστικοποίηση των νέων".


Ο συντάκτης του κειμένου χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο που θα ζήλευε ακόμα και ο υπουργός προπαγάνδας της χούντας Γ. Γεωργαλάς, μας φέρνει στην μνήμη εποχές που είχαμε την αίσθηση ότι πέρασαν ανεπιστρεπτή. 
Αυτός είναι και ο λόγος που αδυνατούμε να βρούμε κόσμιες λέξεις να σχολιάσουμε αυτό το απόγειο Συριζαίικης ξεφτίλας.

Παραθέτουμε την εισαγωγή του εγγράφου που αναφέραμε με δικές μας υπογραμμίσεις:


ΘΕΜΑ: Πλαισίωση και καθοδήγηση, μέσω του αθλητισμού, των νέων που διατρέχουν κίνδυνο ριζοσπαστικοποίησης (Πρόσκληση υποβολής προτάσεων-ΕΑΘ/817/2017)

Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων έχει στόχο να συμπληρώσει το ετήσιο πρόγραμμα εργασίας του 2017, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής C(2017) 3847, της 9ης Ιουνίου 2017, σχετικά με την έγκριση του ετήσιου προγράμματος εργασίας 2017 για την εφαρμογή των πιλοτικών σχεδίων.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής (COM(2016) 379 final της 14.6.2016) προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο, την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή και την Επιτροπή των Περιφερειών για την υποστήριξη της πρόληψης της ριζοσπαστικοποίησης που οδηγεί σε βίαιο εξτρεμισμό επισημαίνει σαφώς ότι η πρόληψη της ριζοσπαστικοποίησης αποτελεί βασικό στοιχείο του αγώνα κατά της τρομοκρατίας στην ΕΕ.

Τα μέτρα για την αντιμετώπιση της ριζοσπαστικοποίησης σχεδιάζονται και υλοποιούνται, κυρίως, επιτόπου, δηλαδή σε τοπικό αλλά και σε περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο· ο σχεδιασμός και η υλοποίησή τους εμπίπτουν πρωτίστως στην αρμοδιότητα των κρατών μελών. Οι τοπικοί φορείς είναι συνήθως οι πλέον κατάλληλοι για την πρόληψη και τον εντοπισμό φαινομένων ριζοσπαστικοποίησης, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Ταυτόχρονα, ο ρόλος της ΕΕ είναι υποστηρικτικός, ιδίως εξαιτίας του παρεμφερούς χαρακτήρα των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα κράτη μέλη και του μεγέθους και του αλληλένδετου χαρακτήρα του προβλήματος, που σημαίνει ότι η συνεργασία, η δικτύωση, η χρηματοδότηση και η ανταλλαγή ορθών πρακτικών σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι στοιχεία εξίσου σημαντικά.

Ο αθλητισμός μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πρόσκλησης που συνιστά η καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης καθώς και στην προώθηση ευρωπαϊκών αξιών.

Υ.Γ. Αν μια τέτοια κίνηση επιχειρούσε η προηγούμενη κυβέρνηση οι Συριζαίοι βουλευτές θα είχαν βγει «στα κάγκελα». Τώρα εντελώς μούγκα.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_34.html

1 σχόλιο:

 1. 1ον. Κυρίες και Κύριοι! Αφεντομουτσουνάρες!

  Αφήστε τον "Συνδικαλισμό" και τα Τραλαλά τα Πολιτικά Σας Αδιέξοδα!

  Συγκεκριμένη Πρόταση:

  Από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και για ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ στέλνονται ΓΕΜΑΤΑ Στας Ξενοκρατούμενας Αθήνας 30 Απορριματοφόρα (Τα μεγαλύτερα κάθε Νομού) και Αδείαζουν Το Περιεχόμενο Τους ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!

  Παρακαλούμε να μην γίνει "διαλογή" Σκουπιδιών!!! Αυτά που "Μαζεύεται" Εσείς Κάθε Μέρα! Εσάς που Σας βρίζουν οι Λιγδολακέδες!

  Διότι ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

  ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ - Από Αμβλώσεις με μικροκορμάκια ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!-

  Εμείς ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΤΟΧΟ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

  ΣΑΣ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΟΛΟΥΣ!!!

  ΈΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΝΗΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

  ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ!  2ον. Μια ρητορική ερώτηση στην "Ελληνική" Πολιτεία:
  Που πάνε και βρίσκουν αυτούς τους τσομπανόβλαχους;;;

  Μα τί ερώτηση! Οι Βόθροι πάντα και Πάντοτε επικοινωνούν!

  Αυτός ο ... της "Ελληνικής" παιδείας δεν μπορεί με τα δάκτυλα του το τρυπί του κωλί του να βρει (Έτσι το λένε οι Πόντιοι!!!) για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ;;;

  Εμείς Δεν ξέρουμε ούτε μας ενδιαφέρει τι για "επενδύσεις" κάνουν τα ξένα καρακόλια στην Ελλάδα Εμείς εάν και το Σκατό μας είχε αξία στην Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΑΜΑΙ !!!
  Διότι ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΧΑΘΕΙΚΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΣ!!!

  Συνιστούμε ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή