Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Φωτογραφικά ντοκουμέντα απάντηση στο αντικληρικό, αντιχριστιανικό μένος των απίστων!



Με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που επανέρχονται στην δημοσιότητα –αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο όταν πλησιάζει η εορτή της Παναγίας- θα πρέπει να έχουν βρεθεί σε δεινή θέση όσοι –όπως ο σ. mitsos175-   έσπευσαν να χρεώσουν χριστεμπορία στην επικρατούσα θρησκεία όταν αυτή έκθεσε σε προσκύνημα το άγιο βρασμένο κάστανο του Παϊσιου το οποίο έως σήμερα, 27 χρόνια μετά, παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο, αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό.

Σε αμηχανία θα πρέπει να βρίσκονται και όσοι εκδήλωσαν επιφυλάξεις όταν ο νεοπαγής αρχηγός πολιτικού κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος έφερε στην δημοσιότητα φωτογραφία του κυρίου ημών Χριστού στους ουρανούς.
Πιθανόν όλοι αυτοί θα είναι οι ίδιοι που αμφέβαλλαν όταν ο εκδότης – συγγραφέας και ανερχόμενος πολιτικός ανήρ –εκ μήτρας Καρατζαφερέικου μορφώματος- παρουσιάστηκε σαν μοναδικός κάτοχος των αυθεντικών χειρογράφων του Ιησού Χριστού τα οποία μάλιστα πουλούσε στο θρησκευόμενο ποίμνιο σε πολύ προσιτή τιμή.

Τι έχουν όμως να μας πουν σήμερα όλοι οι παραπάνω βλέποντας τον εγκυρότατο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο –που σημειωτέον η ιστοσελίδα που διευθύνει είναι από τις μεγαλύτερες σε αναγνωσιμότητα στο ελληνικό διαδίκτυο συνέπεια των συγκλονιστικών δημοσιογραφικών αποκαλύψεων όπως τότε με τις «Νεοναζιστικές "παρτούζες"» στο κόμμα Μιχαλολιάκου - να μας γνωστοποιεί, πέρα το «Τι έκανε ο σατανάς όταν χειροτονήθηκε ο Γέροντας Ιάκωβος Τσαλίκης» το γεγονός της εμφάνισης της Παναγίας, στο Αγιο Ορος στις 21 Αυγούστου του 1903, παρουσιάζοντας ανατριχιαστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο;


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/08/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου