Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Εισβολή του «Ρουβίκωνα» στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας «Mikel»

Εισβολή του «Ρουβίκωνα» στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας «Mikel»

Σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, απεικονίζεται η εισβολή της ομάδας «Ρουβίκωνας» στα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας «Mikel», στη λεωφόρο Καβάλας.

Όπως αναφέρεται, η ενέργεια έγινε «για εργατική δολοφονία». 

 


Ανακοίνωση της Mikel Coffee Company

Τη στήριξή της στους εργαζόμενους και τους πελάτες της εκφράζει η αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Mikel Coffee Company μετά την επίθεση που δέχθηκε από μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» τόσο στα γραφεία της όσο και στο κατάστημά της στο Αιγάλεω που συστεγάζεται. 

Όπως αναφέρεται, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα αφενός να μην επεκταθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και αφετέρου να μην υπάρξουν τραυματισμοί.
Σημειώνεται ότι από την εισβολή προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός εργαζόμενου ή πελάτη.

Η εταιρεία Mikel Coffee Company στην ανακοίνωσή της εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την άμεση παρέμβασή τους.

http://www.zougla.gr/greece/article/isvoli-tou-rouvikona-sta-kentrika-grafia-tis-alisidas-mikel

1 σχόλιο:

  1. Τα Μικροαστικά παραμύθια συνεχίζονται! Δεν υπάρχει, δεν υφίσταται "Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση" ΔΙΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΎΤΕ ΥΦΊΣΤΑΤΑΙ ... Νεοφιλελεύθερος ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΌΣ!!!! Παίζεται λόγω ΦΟΒΟΥ με της Πολιτικές Επιστημονικές Ορολογίες Συνολικά!!! Αλλά ΟΎΤΕ και η Πολιτική Επιστημονική Εννοια Ορολογία ... "Νεοεθνικισμού" Υφίσταται !!! Καλά ΔΕΝ μάθαται Ιστορία ;;; Δεν Καταλάβατε τίποτσι (τίποτα); Τόσο Πνευματική και Ψυχική Υποτέλεια και Υποταγή ;; Τόσο κ. Τόση Ηλιθιότητα;; Τυχαίο;; ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ!!! ... Και βόλτα φέρνει ο Λουλάς!!! Ίσως καλύτερα... Όταν θα κλαίει ο μπαγλαμάς τότε θα καταλάβετε ότι ... ΔΕΝ Ζήσατε Ούτε είταν η ΖΩΉ για Εσάς!! Αλλά όπως έλεγε η γιαγιά μου η Αντάρτισα Ζωής: Να Χέσω τα γράμματα που μάθαται !!! Και Εμείς προσθέτουμε.. γάμ.. Τα Γράμματα και την Ορθογραφία που Σας έμαθαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή