Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι

Για τον ανθυποΚασιδιάρη «κύριο» Τζήμερο, αυτό το γνωστό εμετικό υποκείμενο έχουμε γράψει πολλές φορές στο μπλογκ μας. Κάντε μια αναζήτηση και θα σας πλημμυρίσουν τα εμέσματά του.
Θα βρείτε αυτόν τον τύπο να βρίζει την χαροκαμένη μάνα του Παύλου Φύσσα να σκυλεύει την μνήμη των παιδιών που κάηκαν από μαγκάλι στη Λάρισα, ενώ η πιο «ευπρεπής» διαδικτυακή του παρέμβαση ήταν όταν χαρακτήριζε τον Μαρξ «μαλάκα».Αν δεν το γνωρίζεται είναι και εκλεγμένος σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής. Αυτός λοιπόν ο καλός κύριος όταν σπάνια παρουσιάζεται εκεί και δεν αναλαμβάνει να σκίζει αφίσες του ΠΑΜΕ – δυστυχώς γι’ αυτόν την τελευταία φορά που επιδόθηκε σ’ αυτό το «σπορ» του  έγινε αντιληπτός από έναν «κομμουνιστή τραμπούκο  ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης» όπως έγραψε περιγράφοντας τα επακόλουθα: «Ακόμα μου πονάει ο λαιμός, έχω δύσπνοια και η κοκκινίλα από το κεφαλοκλείδωμα είναι εμφανής. Ευτυχώς οι μπουνιές του τραμπούκου του ΚΚΕ δεν μου έσπασαν κανένα πλευρό. Μπορώ να πω ότι με μερικές μελανιές φτηνά τη γλύτωσα»- επιδίδεται σε «διαβουλεύσεις υψηλού επιπέδου» με έναν άλλον ομοϊδεάτη του. Τον Ηλία Παναγιώταρο.

Κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι που λέει η λαϊκή ρήση.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_71.html

1 σχόλιο:

  1. Δεν συμφέρει να ... αναλύσεις τα δηλωμένα του Μεχμέτη για την Γερμανία! Πήρε άδεια για ΔΗΛΏΣΕΙ η "Ελληνική" Κυβέρνηση των Ξένων ;Η Αποικιοκρατούμενη Χώρα/Μαχαλάς ξεγήμνωτη στο μεγαλείο της ! Σε όλους τους χωρευταράδες και τραγουδιστάδες αφιερώνο το τραγούδι "Εγώ καλά σου τα έλεγα και τα άκουγες παράλογα..."! Σήκω τώρα λυγερό ... κορμάρα και χορέψει!!! Φιλάκια .. Μάτσα Μούτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή