Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

(Μόνο θλίψη)... Λ. Κανέλλη: Χαρακτηρίζει "Κωλόπαιδα" τα μέλη του "Ρουβίκωνα" και τα παραλληλίζει με δολοφόνους! (Ηχητικό)

Του Γ. Γ.

Ξεπέρασε κάθε όριο αμετροέπειας, προκλητικότητας στα όρια της χυδαιότητας, και επίδειξης μίσους προς τον λεγόμενο «αριστερισμό», η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.
Αν έχεις προέλευση  από την ΟΝΝΕΔ και διατηρείς φιλίες με τον ακροδεξιό Μπαλτάκο, εκδηλώνοντας παράλληλα με κάθε τρόπο την θρησκοληψία σου, επόμενο είναι.

Και εδώ να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι πριν η Κανέλλη βρει πολιτική στέγη στο ΚΚΕ ήταν εκδότρια του περιοδικού –που χρεοκόπησε- «Νέμεσις». Για να σας δώσουμε μια εικόνα για τί έντυπο ήταν, αρκεί να σας αναφέρουμε, ότι είχε διευθυντή του έναν δεδηλωμένο αντικομουνιστή – τον Γιώργο Μπαχά-, ενώ σ’ αυτό αρθρογραφούσε για χρόνια ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης με το ψευδώνυμο «Κώστας Κυδωνιάτης» και ζύμωνε πολιτικοϊδεολογικά τους αναγνώστες του στον εθνικισμό και στην πατριδοκαπηλία.

Οι παλαιότεροι, λοιπόν, ίσως να  θυμούνται ότι η Λ. Κανέλλη, δούλευε σε ραδιοσταθμό της Γιάννας Αγγελοπούλου «γιατί δεν της φτάνει η βουλευτική αποζημίωση» όπως είχε πει, -σημειωτέον ότι είναι η μοναδική απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ που λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση όπως οι υπόλοιποι αστοί βουλευτές- ενώ τώρα σιτίζεται από το ταμείο του εκδότη δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου, εργαζόμενη στον real fm.

Σήμερα, λοιπόν την ακούσαμε από την ραδιοφωνική της εκπομπή να κάνει τον εξωφρενικό παραλληλισμό του σχιζοφρενούς δολοφόνου του ταξιτζή με τους αγωνιστές –«κωλόπαιδα» τους χαρακτήρισε- της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνα»!!!  

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό και προσπαθήστε να μην εξοργιστείτε.

Θα θυμίσουμε και κάτι άλλο. Η Λιάνα Κανέλλη ήταν αυτή που πρόσβαλε την μνήμη του αυτόχειρα Δημήτρη Χριστούλα αποδίδοντας την πολιτική πράξη της αυτοκτονίας του στα αδιέξοδα ενός «κακόμοιρου ανθρωπάκου», για να εισπράξει την οργισμένη απάντηση της κόρης του Εμυς.
Με οργισμένο κείμενο που είχε στείλει τότε στο μπλοκ μας η Έμμυ Χριστούλα έκανε λόγο για τις «λερές λέξεις με τις οποίες έντυσε τον κανιβαλισμό της», η βουλευτίνα του ΚΚΕ αποδίδοντας της πολιτική της εμπάθεια, μικροπολιτική της μιζέρια, παντελής έλλειψη πολιτικής κουλτούρας.

Και φυσικά η λέξη συντροφικότητα είναι κάτι άγνωστο για την Κανέλλη που το ήθος της Αριστεράς το γνώρισε σε ώριμη ηλικία, και προφανώς δεν πρόλαβε να το αφομοιώσει.
Πολύ σωστά η κόρη του αυτόχειρα κατέληγε στο κείμενο της απευθυνόμενη στην βουλευτίνα του ΚΚΕ: «Εμείς, τρέφει ο ένας τον άλλον και τρεφόμαστε ο ένας από τον άλλον, έλεγε ο Μακρονησιώτης παππούς μου, γιατί οι κομμουνιστές είναι "ένα κράμα από ήθος Τσε, εντιμότητα Πλουμπίδη και αυτοκτονικό πείσμα Άρη Βελουχιώτη"».

Φυσικά αυτά είναι ψιλά γράμματα για την Λιάνα Κανέλλη.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου