Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

(Μετά τα εμπόρια "ψευδούς συνείδησης" συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης! Μαρινάκη, Κούλογλου προβοκάτορα, Κομιστή και Ζεστέ Σκύλε, κάτω τα ξερά σας από τη Ζωή! Ιδού το κατάπτυστο άρθρο του tvxs)! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μηνύει πρώην συνεργάτη της


Ράγισε το γυαλί στη σχέση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του έως πρότινος συνεργάτη της Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, αφού η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας του έστειλε εξώδικο για σχόλιο που εκείνος έκανε στα social media.
Ο δημοσιογράφος του Unfollow και νυν διευθυντής στο ένθετο Report των Παραπολιτικών έκανε ένα σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Το σχόλιο, το οποίο έγινε η αφορμή για να τον μηνύσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου,  δεν ανέφερε πουθενά το όνομά της, ωστόσο την φωτογράφιζε.
Συγκεκριμένα έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως.
Αναλαμβάνεις δημόσια θέση. Τυχαίνει να βρεις εκεί ένα βουνό φακέλους που αραχνιάζουν στα συρτάρια προς διερεύνηση ποινικών ευθυνών. Διαφημίζεις ότι θα τους ξεψαχνίσεις. Δεν το κάνεις. Φεύγεις νύχτα από εκεί και παίρνεις τους φακέλους μαζί σου. Τους καταχωνιάζεις και εσύ. Αρνείσαι και πριν και μετά σε εξειδικευμένους ανθρώπους να τους ψάξουν. Τελικά τι ρόλο βαράς;
Το τι ακολούθησε το περιέγραψε ο ίδιος σε νέα του ανάρτηση στον λογαριασμό του, όπου και επανήλθε δριμύτερος:


Eleftherios Charalambopoulos
την Πέμπτη
Ομολογώ ότι μόλις διάβασα το πιο διασκεδαστικό εξώδικο (για αμένσιοτο στο Facebook) που έχω λάβει ποτέ. Μου θυροκολλήθηκε σε φάκελο. Τον άνοιξα πάντως. Δεν τον πήρα σπίτι μου. Και δεν τον καταχώνιασα.
Προφανώς αυτός που συνέταξε το εξώδικο έχει κοντή μνήμη. Ας προστατεύει πρώτα τους πελάτες του και να μην τους κρεμάει επειδή ξέχασε να αλλάξει μια διεύθυνση και πολλά άλλα που δεν είναι της παρούσης.
Ps: θα χορέψει καρσιλαμά
Στη συνέχεια έκανε μία ακόμη ανάρτηση που φωτογράφιζε την ΖωήΚωνσταντοπούλου:


Eleftherios Charalambopoulos
την Πέμπτη
Έγραψα χτες αυτό. Δυστυχώς ξέχασα να γράψω ότι έχουμε και θηλυκό Αρτέμη Σώρρα. Ευτυχώς χωρίς το μηχανισμό του ψεκασμένου από το USA. Και έτσι θα μείνει.
Ο κ. Χαραλαμπόπουλος έκανε τέλος  κι ένα σχόλιο για την σχέση Ζωής Κωνσταντοπούλου- Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία και θέλει να ενταχθεί  στο κόμμα της πρώην προέδρου της Βουλής.


Eleftherios Charalambopoulos
την Πέμπτη
Ωωωωω με το καλό. Ένας - ένας. Μην σπρώχνεστε.


HOT DOC
ΠεριοδικόΑρέσει σε 315.851
9 Νοεμβρίου στις 6:38 μ.μ.
Στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου θέλει να πάει η Τζούλια Αλεξανδράτου (ΒΙΝΤΕΟ)





http://tvxs.gr/news/ellada/i-zoi-konstantopoyloy-minyei-proin-synergati-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου