Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

(Ηλίθιοι αναλυτές και ντόπιοι μεταπράτες: Ο Κίσιγκερ πρώτος μίλησε για προσέγγιση των ΗΠΑ με τη Ρωσία! Ο Τραμπ με τον ατζέντη του)! Συνάντηση Τραμπ - Κίσιγκερ στη Νέα Υόρκη



Για Κίνα, Ρωσία, Ιράν και Ευρωπαϊκή Ένωση συζήτησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ με τον Χένρι Κίσινγκερ, υπουργό Εξωτερικών στις κυβερνήσεις Νίξον και Φορντ, σε συνάντηση που είχαν στον ουρανοξύστη του μεγιστάνα στη Νέα Υόρκη.

«Ο κ. Τραμπ και ο δρ. Κίσινγκερ γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια» ανέφερε μεταξύ άλλων, η δήλωση που ακολούθησε της συνάντησης.
«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον δρ. Κίσινγκερ και εκτιμώ το γεγονός ότι μοιράζεται τις σκέψεις του μαζί μου» είπε ο Τραμπ, σύμφωνα με τη δήλωση.
Ο Κίσινγκερ είχε ασκήσει κριτική στη θέση του Τραμπ για απαγόρευση εισόδου των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, λέγοντας τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα τον παροτρύνει να μην το κάνει.
Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε, στην πρώτη του συνάντηση με ηγέτη ξένου κράτους μετά την εκλογική νίκη του. 
http://tvxs.gr/news/kosmos/synantisi-tramp-kisigker-sti-nea-yorki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου