Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

(Τους Συριζαίους θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε όπως τους φασίστες)!

Του Γ. Γ.

Με αυτή την «αριστερή» κυβέρνηση που μπλέξαμε τίποτα πια δεν μας εντυπωσιάζει. Ασυγκράτητη στην κατηφόρα της έφτασε στο σημείο να ξεθάψει ένα άρθρο του Ποινικού Κώδικα της μετεμφυλιακής εποχής, συγκεκριμένα το αρθ. 184 του Π.Κ του 1951 το οποίο  προβλέπει ότι «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών», για να στραφεί δικαστικά εναντίον μιας Κνίτισσας.

Όπως διαβάζουμε στον σημερινό «Ριζοσπάστη», την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη θα βρεθεί κατηγορούμενη, με το παραπάνω άρθρο του Π.Κ στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κιλκίς η Μαρία Αλτιπαρμακίδου μέλος του Τ.Σ Κιλκίς της ΚΝΕ, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πολιτικών Επιστημών και εργαζόμενη. Θυμίζουμε ότι το μέλος της ΚΝΕ συνελήφθη στις 7 Νοέμβρη, έξω από το 2ο Λύκειο (ΓΕΛ) της πόλης, μετά από καταγγελία του διευθυντή του Σχολείου, επειδή συζητούσε με μαθητές για τις μαθητικές κινητοποιήσεις που ήταν προγραμματισμένες εκείνη τη μέρα σε μια σειρά πόλεις, διακινώντας την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Μαθητών και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία.

Σιγά το «κακούργημα» που αποδίδεται στην κοπελιά το οποίο μπορεί να τις «κοστίσει» μόνο «με φυλάκιση μέχρι τριών ετών». Εδώ η κυβέρνηση πρέπει να κάνει σωστή δουλειά. Και συγκεκριμένα να πάει 4 χρόνια ποιο πίσωαπό το άρθρο του 1951 που επικαλείται. Να ξαναφέρει δηλαδή σε εφαρμογή τον Αναγκαστικό Νόμο 509 του 1947 «Περί μέτρων ασφαλείας του Κράτους, του Πολιτεύματος, του Κοινωνικού Καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών». 

Διακινείς κοπέλα μου απόψεις «των απεθνικοποιημένων αρπακτικών του κομμουνισμού», που λέει και η ναζιστική συμμορία σε ανακοίνωσή της; Εκτόπιση σε ξερονήσι, ισόβια, για να μην πούμε καταδίκη σε θάνατο. 

Ολο σε μεσοβέζικες λύσεις προχωράει αυτή η κυβέρνηση.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_942.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου