Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Βραβείο στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από το Κογκρέσο της Βραζιλίας!Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προσκλήθηκε στη Βραζιλία να μιλήσει για το χρέος, λόγω της πρωτοβουλίας να ιδρύσει την Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους κατά τη διάρκεια της θητείας της ως Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.Όπως αναφέρει το βραβείο που της απονεμήθηκε στη Γερουσία: πρόκειται για «λαμπρή πρωτοβουλία που μας εμπνέει να πράξουμε το ίδιο άριστα για τη χώρα μας».

Στην Ελλάδα -όπως τονίζεται από την Πλεύση Ελευθερίας- «την Επιτροπή κατήργησε ο Βούτσης μόλις ανέλαβε ο ίδιος Πρόεδρος της Βουλής, αφαίρεσε τα πορίσματα από το site της Βουλής, κλείδωσε τα γραφεία της, ώστε να αποσιωπήσει το έργο της. Και ώστε να γίνει μια Βουλή ''όπως την ξέρανε''.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Επιτροπή, αρνούμενη να υπακούσει, αρνούμενη να δεχθεί αυτή την απροκάλυπτη φίμωση και, ουσιαστικά, υπερασπιζόμενη το δικαίωμα των πολιτών να μάθουν επιτέλους την αλήθεια για ζητήματα που επηρέασαν καθοριστικά τις ζωές τους, ειδικά τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει τη δράση της με τη νομική μορφή σωματείου».

Πηγή: northpress.gr


http://sioualtec.blogspot.gr/2016/11/blog-post_959.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου