Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΕΔΟΘ: Συμπαράσταση στη Κριστίνα Μακνέα – Στάση εργασίας την Τετάρτη 30/11 στους ΟΤΑ ν. Θεσ/νίκης

Ψηφίσματα αλληλεγγύης και από τους εργαζομένους των δήμων Πυλαίας – Χορτιάτη και Παύλου Μελά


Η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ – Ν/Τ ΑΔΕΔΥ) συμπαραστεκόμενη στη διωκόμενη μηχανικό Μακνέα Χριστίνα, προκηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, από 9πμ.-12μ., για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης. Αφορμή η εκδίκαση της έφεσης στην πρωτόδικη καταδίκη της Χριστίνας Μακνέα, γραμματέα της ΕΜΔΥΔΑΣ Κ/Μ και μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, που επιτέλεσε, ως προϊσταμένη τμήματος Τ.Υ. του Δήμου Δέλτα τα τυπικά υπηρεσιακά της καθήκοντα όπως ΟΦΕΙΛΕ.

Τυχόν καταδικαστική απόφαση στο Εφετείο, θα επιφέρει την οικονομική της εξόντωση με την αποζημίωση που απαιτείτε από τους «θιγόμενους», αλλά και πιθανή έκπτωση από την υπηρεσία.
● Λέμε ΟΧΙ στην ποινικοποίηση της εργασίας μας
● Λέμε ΝΑΙ στην υπεράσπιση των συμφερόντων του Δημοσίου από οποιαδήποτε πόστο
● Στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο που εμπλέκονται άδικα σε δικαστικές και πειθαρχικές περιπέτειες.
Να σημειωθεί πως την αλληλεγγύη τους στη διωκόμενη Κριστίνα Μακνέα, με ανακοινώσεις τους, έχουν ήδη δηλώνει η ΠΟ ΕΜΔΥΔΑΣ, η ΕΜΔΥΔΑΣ Κ/Μ (που έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας), ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Παύλου Μελά.
http://ergasianet.gr/2016/11/27/%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%B8-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BD%CE%AD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου