Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η Γκεμπελίσκη της οδού Κολοκοτρώνη

Thumb_issue_654
Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» της Πέμπτης 10.11.2016, στη στήλη «Παρασκήνια», δημοσιεύτηκε σχόλιο με τίτλο «Ολοι με τον πλανητάρχη;»
(http://www.efsyn.gr/arthro/oloi-me-ton-planitarhi). H συντάκτρια του σχολίου Α(ντα) Ψ(αρρά) «ενημερώνει» τους αναγνώστες της ότι «ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον ελληνικής καταγωγής σύμβουλο του Τραμπ να βοηθήσει την Ελλάδα (!), ενώ φυσικά πανηγύρισαν πέρα από τη Χρυσή Αυγή και τη διαδικτυακή “παρέα“ του Φαήλου Κρανιδιώτη η εφημερίδα “Δημοκρατία“ και η εφημερίδα “ΚΟΝΤΡΑ“. Εντυπωσιακή και η πηγαία ικανοποίηση του γνωστού ιστότοπου “Iskra“ (που απηχεί τις απόψεις της ΛΑ.Ε.), όσο κι αν αυτό συνοδεύτηκε με την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα στην Αριστερά και στον Τραμπ».
Η «Κόντρα» φυσικά και δεν πανηγύρισε για την εκλογή του Τραμπ, όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες της. Αλλωστε, τη συγκεκριμένη μέρα η «Κόντρα» δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα, ούτε είχε δημοσιεύσει κάποιο σχόλιο στην ιστοσελίδα της (www.eksegersi.gr). Εκείνη που πανηγύρισε είναι η φυλλάδα «kontra news» του Κουρή (ένθερμου υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ).
Ακόμα και σε έναν νεαρό και άπειρο συντάκτη δε δικαιολογούνται τέτοια λάθη. Ομως η κυρία Ψαρρά κάθε άλλο παρά νεαρή και άπειρη είναι και –επιπλέον- γνωρίζει πολύ καλά την «Κόντρα», γνωρίζεται προσωπικά με συντάκτες της, έχει συνεργαστεί μαζί τους στο πλαίσιο του ρεπορτάζ. Γνωρίζει πολύ καλά ότι άλλο «ΚΟΝΤΡΑ» και άλλο «kontra news». Γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι λειτούργησε υστερόβουλα, θέλοντας να επιβεβαιώσει τον τίτλο του σχολίου της (έβαλε και την «Κόντρα» για να μην νιώθει… μοναξιά η ΛΑΕ). Πρόκειται για τη γνωστή εμπάθεια των ορφανών του πάλαι ποτέ ευρωαναθεωρητισμού.
Παραδίδουμε την κ. Ψαρρά και τους ομοίους της στη χλεύη των αναγνωστών μας και όσων γνωρίζουν την «Κόντρα» και το σταθερό ιδεολογικοπολιτικό προσανατολισμό της, τον οποίο σέβονται φίλοι και αντίπαλοι.
Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016



http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/27330.%CE%97-%CE%93%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου