Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

(Απίστευτο; Λέω "μπράβο" στον Αυτιά)! Αυτιάς σε Ζαχαριάδη για συντάξεις: Θα γελάνε και τα μπετά με αυτά που λες. Να σου πω τι θα πάρεις;

AYTIAS

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ, μεταξύ του δημοσιογράφου και του Κώστα Ζαχαριάδη, διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για τις συντάξεις, ο κ. Ζαχαριάδης είπε στον κ. Αυτιά «κάνετε εσείς τέτοια λάθη που είστε τόσο έμπειρος; 384 είναι η βάση πάνω στην οποία θα προσδιορίζεται η σύνταξη...μην τα λέτε αυτά, είστε από τους πιο έμπειρους στη χώρα στα ζητήματα ασφαλιστικού και δεν πρέπει να κάνετε λάθη».

Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την «αντεπίθεση» του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος, αρχίζοντας τους υπολογισμούς και προβάλλοντας πίνακα, είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι πολιτικός να λέει ό,τι θέλει, «ξέρω το ασφαλιστικό πιο καλά και από τη μάνα μου», «θα σου κάνω δώρο το βιβλίο μου», πως «θα γελάνε και τα μπετά με αυτά που λες...πόση ανάπτυξη θες να σου βάλω παλικάρι μου; 5%; Και με ανάπτυξη 5% ξέρεις τι θα πάρεις; Θα είναι ποινικό αδίκημα αν σου πω».
Επίσης, όπως είπε για τον κ. Ζαχαριάδη, «δεν ξέρει ο άνθρωπος τι να κάνουμε τώρα» και προσφέρθηκε να του κάνει δώρο το βιβλίο του. 
http://www.huffingtonpost.gr/2016/11/26/eidhseis-oikonomia-koinwnia-aytias-zaxariadhs-syntakseis_n_13246406.html?1480158354&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου