Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Ο Τσατσόπουλος, γνωστός πηδιόλης, δίνει εξετάσεις για να μπει στο γαλάζιο μαντρί

Γράφει ο mitsos175.

Τι άκουσα; Ο Τσατσόπουλος, γνωστός πηδιόλης, δίνει εξετάσεις για να μπει στο γαλάζιο μαντρί; Άντε ρε, καλή επιτυχία! Θα είστε μούρλια παρέα με τον Άδωνη, τον Βορίδη... όλους αυτούς που σε κορόιδευαν, όταν ήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ και που τους έβριζες. Μια "ωραία ατμόσφαιρα" θα είσαστε, λιγάκι βρωμερή βέβαια, αλλά δεν πειράζει. Θα ταιριάξεις εκεί, σαν το περίττωμα στο βόθρο. Σε θεωρούν "ξένο σώμα"; Άντε καλέ, εδώ πήγε ο Πάγκαλος που τους έσουρε περισσότερα, εσύ θα μείνεις απ' έξω; Εδώ έκαναν αρχηγό το Σαμαρά, που τον έλεγαν αλήτη και προδότη, εσένα δεν θα κάνουν βουλευτή; Α' Αθηνας βάλε.



"Είπα ψέματα για τη συνεύρεση μου με την Αθήνα και οφείλω να το ομολογήσω στον ελληνικό λαό", δήλωσε ο τεράστιος... κόπανος! ΌΧΙΙΙ! Ρε Πέτρο, μη μας κάνεις αυτό! Γκρεμίστηκε όλος ο κόσμος μας! Ούτε που είχαμε φανταστεί ότι ήταν ψέμα!

Μάλιστα, "κάλυψε" με τις δηλώσεις του το Βορίδη. Οι "εξετάσεις" που λέγαμε. "Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν για το τσεκούρι. Τον άλλο η γυναίκα του σε μια στιγμή χαλάρωσης τον είπε "Μπουμπούκο" και τον σέρνουν για το Μπουμπούκο. Κι εγώ είπα μια μ...κια για τη μισή Αθήνα. Μας βολεύει να έχουμε μισή ατάκα για να του τη σέρνουμε μια ζωή".

Αχ αγόρι μου, πόσο δίκιο δεν έχεις! Για τις εγκληματικές σας πράξεις σας σέρνουμε ό,τι σας σέρνουμε. Τα Μνημόνια πχ. Και το "τσεκουράκι" δεν είναι "ατάκα". Για όπλο το κόβω. Αλλά πως λέγεται εκείνος που λέει μ@&@κίες; Πες μου εσύ. Δυστυχώς αυτός που τις λέει, έχει την κακιά συνήθεια να τις επαναλαμβάνει. Ακόμα χειρότερα, να τις κάνει. Ας δούμε πρώτα το "τσεκουράκι":

Η φωτογραφία του "ακτιβιστή της δεξιάς" είχε τραβηχτεί "το βράδυ της Κυριακής 12 Μαΐου 1985, γύρω στις 10:45 μ.μ., κατά τη διάρκεια μιας απόλυτα ειρηνικής διαδήλωσης μερικών εκατοντάδων νέων, ως επί το πλείστον αντιεξουσιαστών, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πολιορκούμενους στο Χημείο ομοϊδεάτες τους". (Ελευθεροτυπία). Η ΕΠΕΝ ήταν τότε μαζί με τα ΜΑΤ, τα ΜΕΑ, και μέλη του ΠΑΣΟΚ που έκαναν τους "αγανακτισμένους πολίτες". Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, χουντικό. Για να δείτε από πότε δούλευαν μαζί τον κόσμο.

Ποιός Πέτρο μ', όταν το 'παιζε αριστερός, είπε για το Βορίδη και τη ΝΔ το εξής; "Δείτε με πόσο επιδέξιο τρόπο μπορείτε να κλείσετε το μάτι στην ακροδεξιά και στα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινής γνώμης χωρίς ταυτόχρονα να εκθέσετε την παράταξή σας". Ποιος είπε "Για τη διαφθορά φταίει το κωλοκόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ";

Ο ίδιος που είπε: "Δεν είναι ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της Ν.Δ. και της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ"!!! Όχι βέβαια, δεν είναι ταμπού αυτό. Από πότε το ξεπούλημα της συνείδησης έγινε ταμπού; Να προσκυνάς αυτούς που έβριζες και σε έβριζαν, να φυλάς κατουρημένες ποδιές, να γλείφεις εκεί που έφτυνες, είναι ταμπού; Φυσικά δεν είναι."Εξευτελισμός" λέγεται κι αυτός που το κάνει "ξευτίλας".

Για να μη έχεις αυταπάτες, αυτό που είπες για το "πήδημα" της μισής Αθήνας, θα μπορούσε ο κόσμος να στο συγχωρέσει. Το ότι πηδάς από κόμμα σε κόμμα, μόνο και μόνο για να φας, ότι είσαι εντελώς αναξιόπιστος, επειδή έκανες αντίθετα από αυτά που έλεγες, ότι είσαι αλαζόνας, που κοιτάει μόνο τον εαυτούλη του, και - το χειρότερο όλων- ανεπίδεκτος μαθήσεως, αφού από εγωισμό δεν αναγνωρίσεις τα λάθη σου, ή τα υποβαθμίζεις, δεν πρόκειται να στο συγχωρέσουν ποτέ.

Προσπαθούσα να βρω έναν χειρότερο από τον Άδωνη. Τον βρήκα! Να τον χαίρεστε κι αυτόν, νεοδημοκράτες, έτσι, να μαζέψετε όλους τους ανθρωποδιώχτες στη συμμορία σας. Κάτι μου λέει πως μπορεί να μην πάρει καλό βαθμό στις εξετάσεις. Ο Άδωνης Μπουμπούκος Γεωργιάδης δεν γουστάρει κάποιον που μπορεί να του πάρει τη θέση του "απόλυτα γελοίου". Πέτρο, δοκίμασε και στη Χρυσή Αυγή, κι ότι κάτσει.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/11/blog-post_91.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου