Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

(Προσπάθεια παραπληροφόρησης από τη Ρωσία; Ξεχνά τις ζουγκλικές μαγικές λέξεις "Ιράν" και "σερβική μαφία". Ίσως, οι Ρώσοι να πιστεύουν - ή να κάνουν ότι το πιστεύουν - ότι είναι ανταποδοτικό χτύπημα για τους Ιβάν και Μπόμπολα)! Σάλος στη Ρωσία για το Noor1 - Τι γράφει ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία

Σάλος στη Ρωσία για το Noor1 - Τι γράφει ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία
Διεθνή σάλο έχει προκαλέσει το σκάνδαλο NOOR1. Πριν από λίγα λεπτά, το μεγαλύτερο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, ανάρτησε εκτενές αφιέρωμα στην υπόθεση, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που έχει εντοπιστεί παγκοσμίως.


Το πρακτορείο κάνει λόγο για αμερικάνικες εταιρείες που εμπλέκονται στην υπόθεση και ευθεία διασύνδεση των…διακινητών με τρομοκρατικές ομάδες, κάνοντας αναφορά μάλιστα σε Βαλκάνια και Κόσοβο. Παράλληλα, αναφέρει ότι υπάρχουν  έντονες πιέσεις εντός των ΗΠΑ για άμεση εμπλοκή των υπηρεσιών ασφαλείας ώστε να ενισχύσουν την Ελλάδα στο έργο της διαλεύκανσης, καθώς εμπλέκονται υψηλά πρόσωπα της εκεί οικονομικής και πολιτικής ελίτ και η υπόθεση είναι ζήτημα παγκόσμιας ασφαλείας.


Το άρθρο παραθέτει αναλυτικά τις συνομιλίες εμπλεκομένων προσώπων καθώς και την σύλληψη στελέχους της αμερικανικής εταιρείας με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια των οποίων η προέλευση ελέγχεται.

Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο πατήστε εδώ

 http://www.zougla.gr/greece/article/salos-sti-rosia-gia-to-nor1---ti-grafi-ena-apo-ta-megalitera-praktoria


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου