Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

(Έξω με τις κλωτσιές οι νεοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ από το λαϊκό κίνημα)! Καραμπινάτη αλητεία από το «Κουτί της Πανδώρας»

Την «δόξα» της τηλεόρασης του Αλαφούζου φαίνεται ότι ζήλεψε η ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» και όχι απλώς παραπληροφορεί αλλά κατασκευάζει μια ανύπαρκτη δήλωση για να στραφεί ενάντια στην αναρχική ομάδα του «Ρουβίκωνα». 

«Τόσκας: Ο Ρουβίκωνας εξυπηρετεί συμφέροντα εμπόρων ναρκωτικών» τιτλοφορεί την ανάρτηση η οποία αναφέρεται σε συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού προστασίας του συστήματος   Νίκου Τόσκα στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Ψάξαμε και βρήκαμε όλη την συνέντευξη του Τόσκα. Με μια απλή ανάγνωση διαπιστώνει κανείς ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας του Βαξαβάνη είναι εγκεφαλικό κατασκεύασμα του συντάκτη του και δεν έχει καμιά σχέση με τις δηλώσεις του υπουργού.

Συγκεκριμένα ο Τόσκας, όταν του έγινε ερώτηση για τον υπάρχει... ασυλία στον Ρουβίκωνα, απάντησε: «Ο Ρουβίκωνας δεν έχει καμία ασυλία. Μπήκαν είκοσι μέτρα μέσα στη Βουλή και πετάξανε τα τρικάκια και αμέσως εμποδίστηκαν βέβαια από τις αστυνομικές δυνάμεις. Δεν υπήρξε όμως βία από καμία πλευρά και γι’ αυτό δόθηκε η εντολή που δόθηκε σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Βουλής. Από κει και πέρα, όταν πριν από έναν χρόνο τους πιάσαμε στα διόδια της Κορίνθου να κάνουν παράνομες πράξεις, να κάνουν παραβάσεις, κάποια σπασίματα, συνελήφθησαν και πήγαν στη Δικαιοσύνη. Και το ίδιο θα γίνεται και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κάνουν βίαιες ενέργειες».

Ο ίδιος ο υπουργός προαναγγέλοντας αστυνομικές επιχειρήσεις στα Εξάρχεια δήλωσε: «Οι συγκρούσεις σε αυτήν την περιοχή θα σταματήσουν ή τέλος πάντων θα μειωθούν σημαντικά, γιατί δεν μπορεί κάποιοι να χρησιμοποιούν το Πολυτεχνείο σαν φρούριο, προκειμένου είτε να παρεμποδίζουν την κίνηση είτε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αυτοί δεν εξυπηρετούν ούτε καν τις απόψεις των αναρχικών, εξυπηρετούν συμφέροντα είτε εμπόρων ναρκωτικών, προκειμένου δηλαδή να διατηρηθεί η Αστυνομία μακριά από κυκλώματα των ναρκωτικών, είτε κάποιους άλλους που έχουν στο μυαλό τους επιδιώξεις και πέρα από το πολιτικό φάσμα, ποινικούς δηλαδή».

Παίρνοντας ερέθισμα τα τελευταία λεγόμενα του Τόσκα ο συντάκτης στο «Κουτί της Πανδώρας» προχωράει στην καραμπινάτη αλητεία αποδίδοντας στον υπουργό να λέει ότι ο «Ρουβίκωνας» εξυπηρετεί τα συμφέροντα εμπόρων ναρκωτικών!
Κι αυτό όταν είναι γνωστό ότι τρία άτομα αυτής της συλλογικότητας δέχτηκαν δολοφονική επίθεση από άτομα που ανήκουν στην μαφία διακίνησης ναρκωτικών καθώς βρισκόταν στο κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο Κ*ΒΟΞ, ενώ πολύ συχνές είναι οι δράσεις του Ρουβίκωνα ενάντια στους πρεζέμπορους.

Υ.Γ: Και το ωραίο είναι ότι σλόγκαν της ιστοσελίδας αυτής είναι «Η αλήθεια όπως είναι, η δημοσιογραφία όπως πρέπει να είναι». Μάλλον θα έπρεπε να γράφει «Η "αλήθεια" όπως την κατασκευάζουμε, την δημοσιογραφία της παραπληροφόρησης όπως την εννοούμε».   


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_98.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου