Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

(Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον καμιά σχέση με την αριστερά! Έξω οι νεοφασίστες Συριζαίοι από τα κινήματα)! ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΟΝΤΟΝΗ



Του Γιώργου Αλεξάτου                

"Μετά απ' αυτό, προφανώς και δεν θα μας εξέπληττε μια πολιτική σύμπραξη στο άμεσο μέλλον με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής!"

Οι κρατούμενοι στις φυλακές της Πάτρας καταγγέλλουν τον δολοφόνο Κοντονή, που παραβίασε κατάφωρα τον νόμο με τον οποίο επιβάλλεται να επιστρέφει στους οικείους του ένας ετοιμοθάνατος φυλακισμένος και άφησε τη γυναίκα να πεθάνει αβοήθητη. Επιπλέον, αποκαλύπτουν πως η άγρια καταστολή της διαμαρτυρίας των συγκρατουμένων της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ανατέθηκε από τον Κοντονή σε γνωστό βασιλοχουντικό μισογύνη ανθρωποφύλακα:

"Έστειλε λοιπόν ένα μάτσο υποτακτικούς ανθρωποφύλακες, προεξάρχοντος του μισογύνη αρχιανθρωποφύλακα των φυλακών Κορυδαλλού Γιώργου Νικολόπουλου, να καταστείλει τον δίκαιο αγώνα των γυναικών κρατουμένων που αντιδρούσαν για την άδικη απώλεια της συγκρατούμενής τους.

Με λίγα λόγια, ο υπουργός Κοντονής επέλεξε ως καταστολέα τον αρχιανθρωποφύλακα Νικολόπουλο, γνωστό νοσταλγό της χούντας και βασιλόφρονα, ο οποίος μη έχοντας έτερη πολιτική διέξοδο, λιμνάζει στα ακροδεξιά απόνερα της Νέας Δημοκρατίας και ανήκει στην περιβόητη "σχολή Αραβαντινου", όπου όλοι γνωρίζουμε το "γνωστικό της αντικείμενο" και τις σωφρονιστικές της (!) μεθόδους . Επελέγη λοιπόν ως επιχειρησιακός βραχίονας μιας αριστερής κυβέρνησης, ένα ακροδεξιό τίποτα, για να καταστείλει τον ειρηνικό κατά τα άλλα αγώνα λίγων γυναικών, που αγωνίζονταν διεκδικώντας το υπέρτατο αγαθό όλων που είναι η ζωή, αλλά και το δικαίωμα ενός αξιοπρεπούς θανάτου.

Η αλήθεια είναι ότι ή ιδεολογική εκτροπή του Συριζα έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Μετά απ' αυτό, προφανώς και δεν θα μας εξέπληττε μια πολιτική σύμπραξη στο άμεσο μέλλον με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής!"


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/07/blog-post_423.html#ixzz4oHlloVzU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου