Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Ο δήμαρχος της Πάτρας αποδομεί ΣΚΑΪ και Πατούλη

Μία καινούργια δράση προγραμματίζει το «όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ μαζί με τηνΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος) και χωρίς ίχνος ντροπής (χωρίς την ελάχιστη τσίπα) την ονόμασαν «Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ»!  «Αυτοί που πήραν το φαΐ απ’ το τραπέζι κηρύσσουν τη λιτότητα» ήταν η απάντηση του Κώστα Πελετίδη, του δημάρχου της Πάτρας. 
Η δράση αυτή του «όλοι μαζί μπορούμε» με τη συνεργασία της ΚΕΔΕ του Γιώργου Πατούλη, προβλέπει τη διοργάνωση σε 52 Δήμους, αγώνων δρόμου, όπου οι συμμετέχοντες δρομείς θα προσφέρουν τρόφιμα στα αντίστοιχα Κοινωνικά Παντοπωλεία.
Ο Κώστας Πελετίδης δεν μάσησε τα λόγια του: «Με τον προκλητικό τίτλο ..
"Όλη η Ελλάδα τρέχει για ένα πιάτο φαΐ", δείχνουν ακριβώς ποια είναι τα όρια τους. Ένα πιάτο φαΐ στους πεινασμένους σήμερα και από αύριο πίσω στην ανεργία και την πείνα». Και συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό: «Αυτές οι εκφράσεις της αλληλεγγύης του λαού μας, καμία σχέση δεν έχουν με εκδηλώσεις –  πυροτεχνήματα που διοργανώνονται για τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών που συμμετέχουν».
Την επική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων μπορείτε να τη διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ. Το «όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ είναι τραγικό, έτσι;

Δ. Κανελλόπουλος (efsyn)


http://zoornalistas.blogspot.gr/2017/07/blog-post_777.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου