Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

(Καταρρέει ο σχεδιασμός του Λαφαζάνη: Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κοιτάζει... αριστερά! Την καρέκλα της εξουσίας λατρεύουν)! Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ: Ομόφωνα καταστρέφουν την χώρα και το ονομάζουν Success Story

συριζα

Σε κλίμα ομοφωνίας και με ομόφωνη απόφαση κατέληξε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Μπορεί κάποιοι στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ να ”σαλιαρίζουν” με τις ομιλίες τους και να πετάνε διάφορες ”αντιπολιτευτικές” ατάκες για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να δουν το ξεχασμένο ονοματάκι τους σε καμιά εμπορική ιστοσελίδα.

Στο τέλος, όμως, ομόφωνα και υποκριτικά όλοι/ες σηκώνουν το χεράκι τους και ψηφίζουν την ”αποφασάρα”, εγκρίνοντας όλα όσα απαράδεκτα και εγκληματικά διαπράττονται από την κυβέρνηση και το κράτος.
Ο σημερινός νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες για το πως τα κεντρικά στελέχη του έχουν με τόσο πάθος, με τόση συνέπεια και τόσο κυνικά αναγορεύσει την καρέκλα σε ιδεολογία, πολιτική πρόταση και παντός καιρού πρόγραμμα.
Άλλωστε, όπως ομολογούν με θρασύτητα αρκετοί από αυτούς, μπορεί να είναι ψεύτες αλλά όχι κλέφτες, αγνοώντας πλήρως την ιστορία και τα διδάγματα της και ιδιαιτέρως το απλό λαϊκό γνωμικό: ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.
http://www.iskra.gr/%CE%BA-%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%87%CF%8E/

1 σχόλιο:

  1. Για Να Ολοκληρωθεί Το ΘΕΜΑ: ΤΟ ΝΕΟ "ΓΟΥΔΙ" ΘΑ ΝΑΙ Η ... ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!!!


    ... και Ένα Να ΞΕΡΕΤΑΙ ΌΛΟΙ ΣΑΣ!

    ΤΟ "ΓΟΥΔΙ" -ΚΑΙ ΑΔΑΔΡΟΜΙΚΑ- ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΕΣ ΌΧΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΕΣ Αποικιοκρατικοί ΘΕΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ" ΡΑΓΙΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ!!!

    ΕΚΕΙ ΠΟΥ Στεγνά ΠΡΟΔΟΣΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ "Γουδί" ΌΛΩΝ!

    ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!!!

    Και Έτσι Θα Ολοκληρωθεί το Δοξασμένο 21 ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ και Των ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΜΕΝΗ!!!

    ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!


    ... ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ...


    ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!


    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!


    ΛΑΪΚΌ κ. ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ... στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή