Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Ελλάδα χωρίς μέλλον: To 1/3 των νέων εκτός εργασίας και εκπαίδευσης

Ελλάδα

Η Eurostat που σε μεγάλο βαθμό φούσκωσε μαζί με το Γεωργίου το έλλειμμα της χώρας για να μπούμε σε αυτήν την απίστευτη μνημονιακή περιπέτεια, η ίδια αυτή Eurostat σε επίσημη έρευνα της αποκαλύπτει μια Ελλάδα χωρίς κανέναμέλλον.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία της Eurostat, το 30,5% των νέων της πατρίδας μας, δηλαδή κοντά ένας στους τρεις νέους, βρίσκεται εκτός εκπαίδευσης, εκτός κάθε μορφής κατάρτισηςκαι εκτός εργασίας.
Η εφιαλτική αυτή κατάσταση που πετάει στο απόλυτο περιθώριο το 1/3 των πολιτών στην πιο δυναμική τους ηλικία, χωρίς καμιά προοπτική, όταν μάλιστα και η υπογεννητικότητακαλπάζει στην χώρα, δείχνουν μια οικονομία και μια χώρα καταδικασμένες σε αργό θάνατο.
Η Ελλάδα βρίσκεται απ’ αυτήν την άποψη, σύμφωνα πάντα με την Eurostat, στην χειρότερη θέση και σε απόσταση από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και μόνο η δύσμοιρη και αυτή, Ιταλία την συναγωνίζεται.
Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να σιωπούμε και να ανεχόμαστε την καταδίκη των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
Δημοκρατική ανατροπή εδώ και τώρα, γιατί υπάρχει ανορθωτική εναλλακτική λύση εκτός ευρωζώνης και ΕΕ με ριζοσπαστικό πρόγραμμα.
http://www.iskra.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-13-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου