Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

(Πολύ γέλιο)! Χάος στο ΠΑΣΟΚ. Στα χαρακώματα Βενιζέλος - Χρυσοχοΐδης


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο σήκωσε το γάντι για την κριτική που δέχθηκε δημοσίως απο τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τόσο για το θέμα της  προεδρικής εκλογής, όσο και για την λειτουργία του κόμματος, αλλά μίλησε και για "καλικάντζαρους της παράταξης" φράση που ερμηνεύθηκε ως ευθεία αιχμή και εναντίον του προκατόχου του Γιώργου Παπανδρέου, που απουσίαζε για ακόμα μια φορά από κομματική εκδήλωση.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανώς ενοχλημένος από την κριτική που δέχεται απάντησε σε έντονο ύφος στη δευτερολογία του στην προσυνεδριακή εκδήλωση στο Κάραβελ, κάνοντας λόγο για "φαντάσματα που είναι παρόντα...  Οι καλικάντζαροι της παράταξης χαίρονται και στήνουν χορό, ευτέλισαν την Ελιά, ζητώ συγγνώμη από τους υποψήφιους της Ελιάς, περιμένανε δήλωση στήριξης έστω και μετά την ψηφοφορία και αυτή έγινε λειψή, αλλά όλοι αυτοί πήραν απάντηση".
Συνέχισε μάλιστα στο ίδιο ύφος τονίζοντας ότι "δεν δέχομαι εξ αριστερών κριτική για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ από αυτούς που μας οδήγησαν στη σύμπραξη με τη ΝΔ. Να μου βγαίνουν από τα αριστερά τα παλικαράκια του μνημονίου".
Στο σημείο αυτό απάντησε ευθέως στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε κάνει λόγο για ένα ανύπαρκτο κόμμα.
"Πότε ανακαλύψατε ότι δεν υπάρχει δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ;" διερωτήθηκε και πρόσθεσε:
"Δε δέχομαι το ΠΑΣΟΚ να εμφανίζεται ουρά από τυχοδιώκτες του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ".
http://news247.gr/eidiseis/politiki/xaos_sto_pasok_sta_xarakwmata_venizelos_-_xrysoxoidhs.3025811.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου