Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

(Το μεγαλύτερο δώρο στον Σαμαρά είναι η υποψηφιότητα σε ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ της Ρεπούση! Θα συσπειρώσει όλη τη Δεξιά και όλο τον κεντρώο χώρο γύρω από τη ΝΔ! 60% θα πάρει ο Αντωνάκης)! Ρεπούση: Κοινό ψηφοδέλτιο της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ



Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, πρότεινε τη συγκρότηση ενός μεγάλου κοινού ψηφοδελτίου της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, των Οικολόγων Πράσινων και τμήμα του ΠΑΣΟΚ που καταλαβαίνει πως η συστράτευση με Αντώνη Σαμαρά είναι στροφή προς την δεξιά και την άκρα δεξιά».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κορμός της αριστεράς και η εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και πρόσθεσε πως η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση για τη διαμόρφωση μιας εναλλακτικής αριστερής πρότασης ενόψει και της έναρξης του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ που ξεκινάει την Πέμπτη.
Η Μαρία Ρεπούση τάχθηκε υπέρ της «συγκρότησης ενός μεγάλου κοινού ψηφοδελτίου με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ και συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ, των Οικολόγων και ενός κομματιού του ΠΑΣΟΚ που καταλαβαίνει ότι η συστράτευση με Αντώνη Σαμαρά είναι στροφή προς την δεξιά και την άκρα δεξια, στη βάση κάποιων προγραμματικών σημείων».
http://tvxs.gr/news/ellada/repoysi-koino-psifodeltio-tis-aristeras-me-kormo-ton-syriza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου