Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλοχρυσαυγίτικο φόρουμ καλεί τους "συναγωνιστές¨ του να μαχαιρώσουν αντιφασίστες



Όταν κάποιος χρήστης του διαδικτύου ανέβασε ανάρτηση που σατίριζε τον «γέροντα Παϊσιο» ένα καλόγερο που ισχυριζόταν ότι «μίλαγε με σαύρες», «έπεσε από το γκρεμό 100 φορές και σώθηκε» «πάλεψε με μοναχό Saolin και τον νίκησε» και ένα σωρό άλλες «προφητικές» παπαριές, η υπηρεσία του Σφακιανάκη αντέδρασε άμεσα. Εντόπισε τον «εγκληματία» και τον οδήγησε στο δικαστήριο για τα ..περαιτέρω.


Για χρόνια όμως υπάρχει ένα φιλοχρυσαυγίτικο φόρουμ που απροκάλυπτα γράφει ότι «στοχοποιεί αναρχοάπλυτους», δημοσιεύει στοιχεία και φωτογραφίες τους καλώντας τους αναγνώστες τους να τους δολοφονήσουν και δεν γίνεται απολύτως τίποτα!!!Πιθανόν η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ποιο σοβαρές δουλειές από το να ασχοληθεί με φόρουμ που προτρέπει στο να υπάρξουν εγκληματίες.

Δεν φτάνει, ο συγκεκριμένος ιστότοπος που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο όπου παρουσιάζονται αριστεροί και αναρχικοί και σε εντελώς χρυσαυγίτικο συντακτικό γράφει ότι «ήρθε καιρός να δώσουμε μερικούς βλάκες που θέλουν ξύλο για να βάλουν μυαλό» καλεί και τους αναγνώστες τους να τους μαχαιρώσουν!!!

Τι να σχολιάσει κανείς…




http://gregordergrieche.blogspot.gr/2014/09/blog-post_504.html#more


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου