Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά το "Βήμα" και το Mega σήμερα παρουσιάζει ντοκουμέντα -φωτιά για την εγκληματική δράση της Χ.Α (Βίντεο)

Μετά την αποκάλυψη του «Βήματος» νέα στοιχεία-φωτιά για την δράση του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου ήρθαν στην δημοσιότητα από την τηλεόραση του Mega. Στοιχεία που «δένουν» την κατηγορία που αντιμετωπίζουν αρκετοί χρυσαυγίτες για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζονται απεικονίζουν τον οπλισμό και κυρίως την στρατιωτική εκπαίδευση των χρυσαυγιτών.


(Πάντως δεν είναι εντυπωσιακή η αφέλεια τους να κρατούν στους υπολογιστές τους τέτοια στοιχεία σε βάρος τους; Εκτός και αν τους είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι μόνιμα θα βρίσκονται στο απυρόβλητο απ' την κυβέρνηση. Οπως και να είναι όμως αυτή η τακτική είναι κατακτριταία γαι μια σύμμορία "καθώς πρέπει")

Το βίντεο που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, εκτός από τους οπλισμένους νεοναζιστές, μας δείχνει και τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας, τον προφυλακισμένο Γιώργο Πατέλη να μιλάει σε ομοϊδεάτες του και να περιγράφει την συνωμοτικότητα με την οποία οι χρυσαυγίτες προετοίμαζαν την δράση τους πάντα με τις εντολές τις κεντρικής ηγεσίας.

Εντάξει, θα συμβεί το αναμενόμενο. Η ναζιστική συμμορία θα κάνει λόγο ότι τα όπλα που παρουσιάζονται να τα κρατάν μέλη της είναι ψεύτικα, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Την στρατιωτική εκπαίδευση που παρέχει θα την χαρακτηρίσει .. αθλοπαιδιά.

Τι θα πει όμως για το στέλεχος της που ακούγετε να κάνει λόγο για τακτικές που επιλέγουν «για να περνάν απαρατήρητοι» και για την συνωμοτικότητα που επιβάλλον στις δράσεις τους με εντολής της κεντρικής καθοδήγησης του ναζιστικού μορφώματος;;

Παράλληλα και όπως παρακολουθούμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ συνεχίζεται η αποχώρηση στελεχών από το ναζιστικό μόρφωμα. Οι λόγοι είναι προφανής. Ειδικά όταν αρχίσει η δίκη μαζί με τα αλληλοκαρφώματα πρώην "συναγωνιστών" έχουμε να παρακολουθήσουμε απίθανες καταστάσεις.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/09/mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου