Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

(Αποκτήνωση)! Σκότωσε δύο σκύλους και έθαψε τον έναν στην αυλή του

Δύο σκύλους πυροβόλησε και σκότωσε 55χρονος, ο οποίος και συνελήφθη στο Λαμπρινό Ξάνθης, για παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας.

Σκότωσε δύο σκύλους και έθαψε τον έναν στην αυλή του
Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, ο δράστης πυροβόλησε, με κυνηγετικό όπλο, τα δύο σκυλιά 54χρονου και στη συνέχεια έθαψε το ένα απ' αυτά στην αυλή του σπιτιού του.


Μετά την καταγγελία του περιστατικού, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 55χρονο, χθες το βράδυ, και κατέσχεσαν το όπλο, το οποίο ανήκε στον 27χρονο γιο του, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό θανάτωσης ζώων, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, ο ακρωτηριασμός, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή, ή και με τις δύο ποινές.

Προτρέπονται, δε, οι πολίτες που αντιλαμβάνονται ανάλογα περιστατικά, να τα καταγγέλλουν στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64071247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου