Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα διόδια στη Λαμία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα διόδια στη Λαμία
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την οποία εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα πολλαπλά διόδια γύρω από την πόλη της Λαμίας πραγματοποίησαν σήμερα εκπρόσωποι φορέων, οργανώσεων και κατοίκων της Λαμίας.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό εκπρόσωποι φορέων, δήμαρχοι και ο δήμαρχος Λαμίας, πριν τη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λαμίας, οργάνωσαν διαμαρτυρία στα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας σηκώνοντας συμβολικά τις μπάρες, ενώ μετά την συγκέντρωση, μια ομάδα εκπροσώπων φορέων, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Λαμίας κ. Σταυρογιάννης, επανήλθαν στα πλευρικά διόδια του Μπράλου ανοίγοντας τις μπάρες για περισσότερο από μία ώρα.



Στις 14:00 εξελίχθηκε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λαμίας με πρωτοβουλία του δήμου, των εκπροσώπων, των επαγγελματιών και βιοτεχνών της περιοχής, της εκκλησίας αλλά και της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Παρόντες ήταν και οι περισσότεροι δήμαρχοι από ολόκληρη την περιοχή οι οποίοι δήλωσαν την αντίθεσή τους στο γεγονός ότι μπαίνουν πλευρικά διόδια σε όλες πλέον τις περιοχές, ενώ όπως ανακοινώθηκε, αρχίζουν αυτές τις μέρες οι εργασίες εγκατάστασης και για ένα σταθμό μετωπικών διοδίων μεταξύ Λαμίας και Στυλίδας, στο 216ο χλμ της ΝΕΟ Λαμίας-Λάρισας.


http://www.zougla.gr/greece/article/sigentrosi-diamartirias-gia-ta-diodia-sti-lamia-1078970



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου