Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα αλητεία του Αδώνιδος…

Έβαλε σε ανοιχτή ακρόαση – εν αγνοία του! – στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, τον Ν. Βούτση…

Τον έχουμε συνηθίσει σε απίστευτες γραφικότητες και πολιτικές αλητείες, όμως αυτό που έκανε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ξεπέρασε κάθε όριο.

Έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσει στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση και εν αγνοία του τον έβαλε σε ανοικτή ακρόαση, ενώπιον...
των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Κι αυτό για να του αποσπάσει την επιβεβαίωση, ότι νωρίτερα είχε μιλήσει για δημοψήφισμα, αν η διαπραγμάτευση που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές, όταν θα είναι στην εξουσία, δεν πάει καλά.

«Εγώ δεν σου έλεγα για δημοψήφισμα και εσύ κουνούσες το κεφάλι;» ρώτησε ο Άδωνις. «Όχι» απάντησε ο κ. Βούτσης με τον Άδωνι να κλείνει την ανοικτή ακρόαση και να βάζει το κινητό στο αυτί συνεχίζοντας τη συνομιλία με τον κ. Βούτση. Όσο διήρκεσε η συνομιλία ο Άδωνις επαναλάμβανε συνεχώς όσα του έλεγε ο κ. Βούτσης ο οποίος επέμενε να λέει πως το μόνο που είπε στην Ολομέλεια ήταν ότι θα εμπιστευτούμε το λαό».

«Καλά, εσύ πες αυτό. Εγώ θα ερμηνεύσω την άποψη σου όπως θέλω» είπε ο Άδωνις ο οποίος κλείνοντας το τηλέφωνο εκτίμησε πως «του έβαλαν χέρι του Βούτση και τώρα τα αλλάζει». «Σε τα μας τώρα αυτά;» είπε χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του πάντως ο κ. Βούτσης κατηγόρησε τον Άδωνη Γεωργιάδη ότι έχει μετατρέψει τη Βουλή σε εκπομπή Nickelodeon…

Καμία πολίτικη ηθική!

Αλλά, βεβαίως, από τον «Μπουμπούκο», δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο…

Πηγή: parapolitika

Από nonews-NEWS

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/09/blog-post_856.html#more

1 σχόλιο:

  1. Και ανύπαντρος να είσαι κάποια στιγμή τη κόβεις τη μαλακία γιατί βλέπεις ότι σου κάνει κακό αυτό το παιδί και παντρεμένο που είναι δεν την κόβει του έχει γίνει δευτέρα φύσει φαίνεται είναι σαν το πρεζάκια και χειρότερα έχει καταντήσει ο Δαλάι λάμα της μαλακίας μια μέρα αν δεν την πετάξει κάπως το πιάνει το χτυπάει αφανταλιά φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή