Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αφιέρωμα των New York Times στη Ρένα Δούρου

Αφιέρωμα των New York Times στη Ρένα Δούρου

Αφιέρωμα στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου φιλοξενούν οι New York Times, χαρακτηρίζοντάς την ως «την ελληνίδα πολιτικό που είναι πρόθυμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών».
Το αφιέρωμα ξεκινάει με τα σχέδια της Ρένας Δούρου για το χώρο εργασίας της, με την ίδια να επισημαίνει πως θέλει να τον «μαζέψει» λιγάκι, αφού της φαίνεται τεράστιος : «Η Ρένα Δούρου, η νέα Περιφερειάρχης της αριστερής πτέρυγας, του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει σχέδια για να ανακαινίσει το γραφείο που κληρονόμησε από τον προκάτοχό της. Κοίτα αυτό το μέρος. Θα μου πάρει μέχρι τη Δευτέρα για να πάω από το γραφείο μου μέχρι την πόρτα, κι αν δεις που δουλεύουν οι εργαζόμενοι στον κάτω όροφο. Και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι αριστερή. Οι άνθρωποι χρειάζονται χώρο για να μπορέσουν να δουλέψουν σωστά», επισημαίνει στην πρώτη της τοποθέτηση.

Ο δημοσιογράφος που βρέθηκε στα γραφεία της τοπικής αυτοδιοίκησης, τονίζει πως πρόκειται για μια μικροσκοπική ξανθιά που επέλεξε να προωθήσει την καμπάνια της με τον Αμερικάνικο τρόπο, χτυπώντας τις πόρτες των πολιτών, κάτι που οι υπόλοιποι πολιτικοί στη χώρα μας, αφού οι πολίτες από το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και έπειτα δεν τους έχουν και σε μεγάλη εκτίμηση.
Η ίδια τονίζει πως στόχος της είναι στο τέλος της πενταετίας της η διακυβέρνηση της Αττικής να φτάσει στα επίπεδα των χωρών του εξωτερικού. Μάλιστα, στο άρθρο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην αψιμαχία της με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος είχε κατακρίνει τις προεκλογικές της αφίσες, τονίζοντας πως έπρεπε να έχει βγάλει ολόσωμες φωτογραφίες με μπικίνι.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/500006/afieroma-ton-new-york-times-sti-rena-doyroy#ixzz3EX4JY9g5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου