Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Άνω- κάτω στην κυβέρνηση

Άνω- κάτω στην κυβέρνησηΔ.Κ

Βόμβα μεγατόνων έριξε πρωί πρωί στα κανάλια ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος κάνοντας έναν ολόκληρο να τρέχει και να μην φτάνει.

«Στην κόντρα Μητσοτάκη-Δούρου εγώ είμαι με τη Δούρου και μάλιστα συμφωνώ με αυτό είπε ότι θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα» είπε σε πρωινή εκπομπή ο Αργύρης Ντινόπουλος, με αποτέλεσμα τα τηλέφωνα του κομματικού μηχανισμού να πάρουν φωτιά.



Στη Συγγρού προσπαθούν με κάθε μέσο να υποβαθμίσουν το γεγονός και να αλλάξουν πάση θυσία την ατζέντα. Έλα όμως που ο Άδωνις έχει κάψει σχεδόν όλα τα χαρτιά του αιφνιδιασμού, αφού οι δυο του κινήσεις να στρέψει το ενδιαφέρον αλλού(τη μια είπε θα αποσύρει τις καταθέσεις του αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση και την άλλη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε δημοψήφισμα αν οι Ευρωπαίοι δεν δεχτούν τους όρους κάτι που διέψευσε η Κουμουνδούρου) , όχι μόνο έπεσαν στο κενό αλλά έκαναν και τα πράγματα χειρότερα.

Πάντως το Μητσοτακέϊκο δύσκολα θα αφήσει να περάσει έτσι η τοποθέτηση Αργύρη Ντινόπουλου που τον καθιστά κιόλας persona non grata στο συγκεκριμένο πολιτικό τζάκι. Να δούμε πως θα καταφέρει η Συγγρού να βάλει τα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, γιατί μετά τη δήλωση Ντινόπουλου ένας από τους δύο έχει θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Ο άλλος αποσκοπεί σε προσωπικά και πολιτικά οφέλη. Μένει να δούμε αν πρόκειται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αργύρη Ντινόπουλο. Και σε μαύρο φόντο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου απολαμβάνει τα επινίκια.


http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/ano--kato-stin-kivernisi

1 σχόλιο:

  1. έναν εθνικόφρων είχαμε και τον κάνατε κομουνιστή και θέλει να αποδομήσει το τραπεζιτικό σύστημα πως έπεσε σε αυτό το ολίσθημα να ασπάζεται την Μαρξιστική θεωρία κατά των τραπεζών από το ένα άκρο στο άλλο ξαφνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή