Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

(Εξαιρετικό)! Αφού κάνει μαθήματα δεοντολογίας και ο "Ζούγκλας" ...

«"Όχι, δεν χώρισα, λοιπόν, ακόμη! Απλώς, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που δεν αφορά κανέναν άλλο, εκτός από εμένα, την Κιμ και την οικογένειά μου", ανάφερε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο περιοδικό "Ciao", διαβάζουμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα.

 Σωστός ο τρισμέγιστος. Δεν μπορεί να γίνεται ανάγνωσμα ή τηλεοπτικό θέαμα η προσωπική ζωή κανενός πολίτη.



Αλλωστε αυτή είναι βασική αρχή του Μ.Τ. Δεν θυμάστε τι σεβασμό έδειξε ο «τηλεοπτικός αστέρας» στην προσωπική ζωή του μακαρίτη Ασλάνη, του Χάρη Τομπούρογλου του Στέφανου Κορκολή και τόσων άλλων;

Πέρα απ’ αυτό όμως ο Τριανταφυλλόπουλος είναι συκοφάντης και ψεύτης κάτι που το «λουστήκαμε», κι' εμείς. Όταν πριν αρκετά χρόνια είχαμε κάνει αυτή μας την ανάρτηση βγήκε στην τηλεοπτική εκπομπή του και για 10 σχεδόν λεπτά δεν έκανε τίποτε άλλο παρά να μας χαρακτηρίζει «βαθύ μαύρο» και ψευδόμενος να ισχυρίζεται ότι του θίξαμε τον «αντιστασιακό» πατέρα του και ένα σωρό ανάλογες μπουρδολογίες.

Με την ευκαιρία να παραθέσουμε μια περασμένη ανάρτηση:

Ο άνθρωπος δεν το έκρυψε ποτέ: «Ζούγκλα» το βάφτισε το χαμαιτυπείο του.  Ως «Κίτρινος Τύπος» μας συστήθηκε από την έναρξη κιόλας της δημόσιας καφρίλας του. Δεν ασχολούμαστε με τον «κύριο» Τριανταφυλλόπουλο σαν δημοσιογράφο. Γιατί τέτοιος δεν υπήρξε ποτέ. Οι φορείς της ΚΥΠίτικης πρακτικής, οι μπανιστιρτζήδες της κλειδαρότρυπας,  οι ασβοί του δημόσιου βίου, δεν είναι δημοσιογράφοι. Άλλη είναι η πραγματική επαγγελματική τους ταυτότητα. Θα πείτε υπάρχουν χαφιέδες, ρουφιάνοι,  ιησουίτες με… ταυτότητα; Παλιά υπήρχαν. Και τώρα υπάρχουν. Πάντα θα υπάρχουν. Είναι κάτι σαν τους ασφαλίτες με πολιτικά.

Ασχολούμαστε με τον Τριανταφυλλόπουλο ως υπέρλαμπρο μαργαριτάρι στο στέμμα του βασιλείου της τηλεδανιμαρκίας. Μόνο γι’ αυτό αξίζει της προσοχής μας: Ως εκλεκτό παιδί των νταβατζήδων της «ενημέρωσης». Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ο καθρέφτης των εκάστοτε εργοδοτών του. Αυτοί είναι, οι εργολάβοι, οι πετρελαιάδες, οι εφοπλιστές καναλάρχες, που πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια εκλεκτό ράφι στα «μαγαζιά» τους για να πουλάει ο Τριανταφυλλόπουλος την «αποκαλυπτική» προστυχιά, τις υποκλοπές περί την βουβωνική χώρα και τη χολέρα του εκφασισμού σαν «δημοσιογραφία».

Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι παρά το δικό τους δημιούργημα. Η σαπίλα του είναι η σαπίλα τους. Ο «πολιτισμός» του είναι παιδί του δικού τους κατσαπλιαδισμού. Η «δημοσιογραφία» του είναι έμβλημα του δικού τους παρασιτισμού. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι πολύτιμος. Γιατί συνιστά μια ακόμη απόδειξη ότι αν ποτέ κατακτηθεί η Δημοκρατία αυτό – παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα – θα συμβεί μόνο τότε: Εφόσον η  κοινωνία αποκτήσει την ελευθερία να ασκήσει το – δημοκρατικό – δικαίωμά της να υποχρεώνει στα ερπετά να βγάζουν το σκασμό.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_236.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου